AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 gru 2006, 18:27

Tu mnie zaskoczyłes bo o umowe gracza Lyonu nie wiedziałe. Czyli bedzie ciekawie. Bo jak piszesz Aulas bedzie chciał nim "obrucić" zwłaszcza ze ma młodego Clerc'a :wink: też na prawa strone. Reveillere to nie piłkarz a'la Cafu, Cole czy Carlos który idzie do przodu jak przecinak - ale nie zapominajmy że to nominalnie boczni defensorzy. Podstawa równowaga. Dla tego mi. numerem jestem jest Zambrotta. Bo łaczy obie cechy.

Taiwo faktycznie ma petarde w lewej nodze. Może nie tak solidny w obronie, ale swoje zadanie wykonuje. Dużo biega jak Bizon, Essien, nie do zajechania. A przeciesz on ma chyba 20 lat ? od 2 czy 3 lat już kąsa na Velodrome. I to ostatnio regularnie [łacznie z poprzednim sezonem] w pierwszym składzie

Marca pisze że Real chce 4 miliony euro i brać Antka nawet z samochodem służbowym :P :wink: Mało to prawdopodobna informacje, choć portale przypominają że kosztował Pereza "tylko" 5,5 euro a Real jest świadomy tego że na nim nie zarobi. Ciekawe jak to bedzie.

Plus info napisane przez Matesa i plan Ancelottiego by na Malte pojechali już wszystki może być zrealizowany :wink: I tak pewnie jeszcze nowe opcje sie pojawią wraz z nowym dniem :wink:

Sero wiesz jak to jest, Angielskie kluby lubia szukać. Dla tego Inter sie zabezpieczy. Taki Giuseppe Rossi jeszcze nie zagrał dobrego sezonu w premiership a już mówi że marzeniam jest powrót :P Zreszta doświatczony Włoch wie że najlepiej w serie A to co dopiero młokosy.

Wróć do „Włochy”