Tak jak pisałem kontuzje ostro odbija sie na Nets i Rockets, jesli jeszcze nets walczyli w Detroit jak rowny z rownym, to tego samego nie mozna powiedziec o Rakietach. Sporo beda nadrabiac po powrocie Yao.
Spora niespodzianka to druga z rzedu przegrana we własnej hali Spurs. Tym razem przegrali z Bucks, a moze z Reed'em, nie zagrał Manu i to napewno jedna z przyczyn porazki.
Dobrze radza sobie uczestnicy ostatniej głosnej wymianny. Iverson rzucił 28 pkt. i miał 13 asyst i 4 przechwyty. Ogladałem oba mecze w barwach Nuggets i dawno nie widziałem tak grajacego A3. Podaje walczy, przychwytuje zbiera... Narazie przeprowadzka wyszła mu na dobre, zobaczymy jak bedie gdy wroca niedawni liderzy J.R. i Carmelo, albo bedzie jeszcze lepiej albo wszystko sie zawali. Narazie Denver wygrało z Bostonem, grajac mocno okrojonym skladem(Carmelo, CAmby, Smith, a juz Martina nie ma co wspominac).
Podobnie dobrze radza sobie Miller i Smith w barwach 76'ers. Miller 14pkt, 6 zb i 7 asyst, SMith dodał 12 pkt. W tym meczu bardziej zainteresowalo mnie ilosc zbiorek Dalemberta i Webbera łacznie 5