NBA...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 27 gru 2006, 21:11

Wczoraj kolejny kapitalny mecz zagrali Wizards, głownie w pierwszej polowie, gdzie rzucili 77 punktów 8) Druga powlowa to nzczne zmniejszenie tempa i oszczedzanie sil przed kolejnym meczem, tak mzoe byłby rekord tego seoznu w zdobytych punktach w regulaminowym czasie. Oczywiscie błyszczał Arenas :arrow: 31 punktów, a grał niec ponad 33 minuty. Świetnie zagrał takze Jamison i Haywood.

Tak jak pisałem kontuzje ostro odbija sie na Nets i Rockets, jesli jeszcze nets walczyli w Detroit jak rowny z rownym, to tego samego nie mozna powiedziec o Rakietach. Sporo beda nadrabiac po powrocie Yao.

Spora niespodzianka to druga z rzedu przegrana we własnej hali Spurs. Tym razem przegrali z Bucks, a moze z Reed'em, nie zagrał Manu i to napewno jedna z przyczyn porazki.

Dobrze radza sobie uczestnicy ostatniej głosnej wymianny. Iverson rzucił 28 pkt. i miał 13 asyst i 4 przechwyty. Ogladałem oba mecze w barwach Nuggets i dawno nie widziałem tak grajacego A3. Podaje walczy, przychwytuje zbiera... Narazie przeprowadzka wyszła mu na dobre, zobaczymy jak bedie gdy wroca niedawni liderzy J.R. i Carmelo, albo bedzie jeszcze lepiej albo wszystko sie zawali. Narazie Denver wygrało z Bostonem, grajac mocno okrojonym skladem(Carmelo, CAmby, Smith, a juz Martina nie ma co wspominac).
Podobnie dobrze radza sobie Miller i Smith w barwach 76'ers. Miller 14pkt, 6 zb i 7 asyst, SMith dodał 12 pkt. W tym meczu bardziej zainteresowalo mnie ilosc zbiorek Dalemberta i Webbera łacznie 5 :arrow: :P :shock: Jak tak graja podstawowi zawodnicy podkoszowi to nikt raczej sie nie dizwi, ze Webber jest na wylocie...Usprawiedliwieniem jest, ze za duzo nie grali, jednak kto by chciał ich ogladac. Niezłym wyczynem w tym meczu popisał sie Matt Barnes z Warriors, ktory rzucił 7/8 za trzy. Najlepszy zawodnik tego spotkania ogolnie mial kapitalne statystyki 1/1 za 2, 2/2 wolnych i 8 zb. :shock: :P

Wróć do „Inne sporty”