AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 28 gru 2006, 11:56

Totnik_ASR pisze:Bracie tylko sie cieszyc tylko cieszyc !! co dobre nie jest komercyjne Smile
Tylko że na popularności się zarabia a chyba nikt z nas nie miałby przeciwko temu żeby Roma na transfery przeznaczała sumę z co najmniej jednym zerem nakońcu więcej :P Po co drużyny jeżdżą do Azji odstawiając szopkę przed Żółtkami zamiast normalnie trenowac? Ano żeby zarabiac bo mimo że sport jest piękny sam w sobie to bez pieniędzy długo nie pociągniesz i stanie się on piątym kołem u wozu.
Jak napisał Zaza dla przeciętnego kibica piłki Real Madryt to piłkarska potęga a Roma przeciętna włoska drużyna :? Nawet w typowaniach druzyn do awansu z grup LM czytałem opinie ekspertów stawiające Romę na równi z Olympiakosem czy Szachtarem i to jedna z tych dwóch ostatnich drużyn miała awansowac a nie Włosi.
Totnik_ASR pisze:We Wloszech leci mecz np na Violi ciekawe spotkanie i wogole ekstra ale jak pokaza stadion to naprawde sie odechciewa czuje sie jak w polskiej biedzie.
Taa jak się widzi angielskie stadiony to powiewa luksusem a te włoski to... :badziewie: od razu przypomina mi sę liga polska bo ze szklanej perspektywy wiekszośc włsokich stadionów przypomina te nasze właśnie. Włochom przydałaby się organizacja jakichś ME lub MŚ aby poprawic całą sytuację. Tak więc jeszcze trochę będą oni musieli z tym poczekac bo jak wiadomo ME w 2012 (?) będą w Polsce.
Totnik_ASR pisze:To nie to ze La Liga ale ogolnie w telekspresie na calym swiecie w pseaudo sporotwej realcji dnia z pilki noznej pokaza tylko R10 zadnego innego pilkarza i tak bym musi bo tak to dziala.
I jeszcze taki Szpaq czy inni podniecają się za każdym razem gdy Ronaldinho tylko dojdzie do piłki a jak nawet źle ja poda to słychac tylko 'achy i ochy' nad tymi zagraniami a piłce znajdującej się na aucie winny jest zawsze kolega z drużyny :roll:

Nie ma co następny sezon będzie na pewno znacznie ciekawszy - wszyscy od zera, wielka firma jaką jest Juve w elicie i Inter grający starą 'dobrą' piłkę :P

Wróć do „Włochy”