Narazie sa plany ale bardzo zaawansowane. Matka mojego kolegi pracuje w Urzędzie Miasta i własnie zajmuje sie ta sprawa. Stadion napewno bedzie powiekszany ale nie wiadomo jeszcze o ile. Najprawdopodobniej o 10 tys. i bedzie to 3 piętro trybun a dach zostanie podwyzszony.deltinho pisze:A gdzieś można zaznajomić z tą informacją? Chętnie bym poczytał.Rangiz pisze:A skoro wielkosci naszego stadionu to bedzie on powiekszany do 25 tys. (z tego co słyszalem). NIe jestem pewnien wielkosci ale powiekszany bedzie.
Jak chcesz coś dopisać, to korzystaj z funkcji 'zmień' // fieldy
A otóz nie. Powiedziane zostało tak zeby nie wprowadzac zbednego zamieszania, bo kazdy by chcial zeby bylo powiekszone od razu o 30 tys. Są juz projekty zmiany pojemnosci stadionu nawet do 25 tys. Przeciez gdy budowa ruszala, projektanci stadionu zakładali mozliwosc rozbudowy stadionu. A o tym dobrze wiem bo niejednokrotnie rozmawialem z inżynierem-kierownikiem tej budowy.Scyzoryk pisze:A skoro wielkosci naszego stadionu to bedzie on powiekszany do 25 tys. (z tego co słyszalem). NIe jestem pewnien wielkosci ale powiekszany bedzie.
A z tego co ja słyszałem to nie ma możliwości rozbudowy . Kiedyś takie plotki krązyły po Kielcach (z rok temu) , ale na konferencji prasowej było powiedziane , że nie ma możliwości rozbudowy .
No chyba , że chodzi Ci o to , że na mecz z Armenią dostawią krzesełka w sektorach buforowych i sektorze gości , ale wtedy pojemność wyniesie 15500
. Ma się też pojawić telebim .