FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: kon2r » 28 gru 2006, 21:26

ja tego niepojmuje ^^
SpY pisze:Jezeli to sie okaze prawda to [*]...po co on nam?przeciez na prawym skrzydle gra Messi albo Giuly...chyba ze do srodka Beckhama przesunac, ale jest to rownoznaczne z tym ze Iniesta bedzie jeszcze mniej grac Mam nadzieje ze to tylko plota...
czlowieku uwzgledniasz jusz Beckhama w skladzie ? :lol: dla mnie to jest chyba jeszcze wieksza plota niz ta z Zizou :lol: nigdy nie chcialbym zeby ten %$^%&$ gral u nas przecierz to dla klubu osmieszenie (choc w sumie bylyby z niego niezle fundusze :lol: ) on siedzi nawet u krolewskich na rezerwie a u nas ? jeszcze rzadziej mialby grac Iniesta z Xavim ? jeszcze slyszalem ze Henrego mamy miec na napadzie i wogole zaczniemy grac systemem 4-4-2 oby tak dalej czytajcie na wp przyszlosc murowana ^^ kiedys wyczytalem tam ze Ronnie gral w ManU :P

Ale to z Zizou to jusz przegiecie ^^ kasa mu sie skonczyla ? :lol: przecierz predzej w Madrycie by gral denerwuja mnie takie plotki i ludzie ktorzy je wymyslaja...

Edit:
co do polskich stron o Barcelonie to fakt nie trzymaja najlepszego poziomu lecz nigdy sie niezgodze z tym ze fcb24.com schodzi na psy czy cos w tym rodzaju odwrotnie dla mnie to jest najlepsza polka strona o FCB i chcialem dodac ze ciagle sie rozrasta...
Ostatnio zmieniony 28 gru 2006, 21:29 przez kon2r, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”