AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 gru 2006, 1:52

Jarzinho ale Lusi Fabiano był przypisywany co drugiemu klubowi :wink:

Transfer tego młodego Argentyńczyka może dziwić, tym bardzie że tak z nienacka. Tu nagle sie okazuje że półroku obserwowany ale cos to za szybko. Znaleśc mogły go dam dwie osoby, Cesare Maldini badz Leonardo. Ale to żadne ryzyko, czymś musiał do siebie przekonać. W tym momencie nikt od niego nie bedzie wymagał nic wiecej jak adaptacji itd. Jankulovskiego nie wygryzie na 99%. Zobaczymy co pokaże, nie przychodzi z etykietką wiec to mu na pewno pomoże. Chyba to bardzie taki ruch uzupełnienie, inna sprawa ze może okazać sie kartą :roll: Bo to różnie bywa...

Ja gdzies czytałem że Pato zrobił na naszych pozytyzne wrażenie tylko do meczu finałowego z Barca :P inna sprawa ze wcześniej grali z kelnarami. Ale to młokos ma 17 lat, wiec takie szukanie może sie opłacać jednak nie teraz, a co gorsza nie ma paszportu UE. Wiec jego osoba jest widziana przez mgłe :wink:

No fakt Ricky miał być tym trzecim. Ba chyba kosztował najmniej z całej trójki, [Diego przeszedł do Porto za wiecej niż 10 ?] ale nigdy nie ma gwarancji że sie trafi. Chybił trawił.

Ja zauważyłem że ostatnio znów debata na temat tego jak mają grać Canarinhos i jak Dunga ma ustawić mi. Dinho i Kake. Nawet mu zarzucają co nie co :P Ma bół głowy ale kto by takiego nie chciał mieć. Najważniejsze ze obaj moga grac razem i nie ma problemów. To sie odbije na innych graczach :P

Wróć do „Włochy”