Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 gru 2006, 15:04

Sero polskie przysłowie mówi że jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego :roll: A tak na poważnie nikt nie twierdzi że jest "piątym kołem u wozu" tylko sam fakt że pełni ostatnio role "zapchaj dziury", może naprawde zaczać spekulacje odnoście tego co sie dzieje. Bo normalną sprawa było by gdyby zajął miesjce słabo grającego Grosso, ale najwyraźniej gdzie popadnie by grać. To w żadnym razie nie jest "grzech" czy co ale popatrz na to z dystansem. Nie jak na kapitana Interu czy idola a na piłkarza innej drużyny który został wygryziony że swojej pozycji i teraz gra na 5 innych. Nie ma 23 lat by go "testować" Oczywiscie to nie jest powód to jakiś spekulacji odnoście konfliktu czy transferu ale to tylko my zauważamy, bo widziałem nawet grafike w TV które - delikatnie mówiąc - dawały Mancio jeszcze inne pomysł. :wink:

Figo mnie zdziwi jak odejdzie... narazie to nie chce mi sie wierzyć w te kwoty kontraktu, bo watpie by da półmiliona odszedł w czasie sezonu gdy walczy o scudetto ? Dziwna sytuacja. Sero A OM nie odpadła szybko w UEFA ?

Wróć do „Włochy”