Siatkówka

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 29 gru 2006, 19:46

Miałem nie prowadzic bloga w tym temacie, ale nie wiem czy widziałem lepszy mecz kiedykolwiek w PLS-ie. Nie-wia-ry-go-dne.

PZU wygrało 3-1 ze Skra, ale poziom spotkania był fantastyczny. Mecz na śladowej ilości błedów własnych. Atak, obrona, blok najwyższej europejskiej klasy. Ale od wicemistrzów tego się oczekuje. Swietnie grał cały zespoł PZU, lecz na największe pochwałey zasłużył Zagumny, który z niesamowita łatwościa gubił blok. Jeżeli Sinan Tanik utrzyma taka formę to bedzie najlepszym obcokrajowcem na polskich parkietach. W druzynie Skry świetny Gruszka, słabiej Mariusz, ale nie wiem czemu tak mało wykorzystywany w decydujacych fragmentach. Nie rozumiem tego. Taktyka czy błędy Dobrowolskiego? Mecz zapowiada fascynujacy sezon. Oby tak było.

Jeszcze musi dostać sie mediom, bo zapraszanie do studia pana Iwańczyka w roli autorytetu jest żenujace i razi w moja wiedze na temat tej dyscypliny. Skoro pan Iwańczyk twierdzi, że Skra z Dobrowolskim na rozegraniu weszła by do Final 4 i rozpływa się nad Lewisem, który dostał 3 czapy w decydujacych fragmentach to może być autorytet co najwyżej dla swojej babci. Dziwie sie, że w ogole nie wyłaczyłem fonii. Pan Wanio nie po raz pierwszy udowadnia, że lepiej się sprawdzał prowadząc "Drzewko Szczęscia"

Dobrze, że jest jeszcze bellus, bo faktycznie wygladło by to jak blog :wink:

Wróć do „Inne sporty”