Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 29 gru 2006, 20:16

Ja pierdykam, wkurza mnie juz te twoje pieprzenie :!:
Caly czas tylko czytam :arrow:
John Lennon pisze:Ja mam wiele pomysłów na polepszenie gry.
Ale poza tym zdaniem nie wiele mozna sie doszukac u Ciebie pomyslow, piszesz dla sam,ego pisania :think:

John Lennon pisze:Zacznijmy od bramkarza, tu nie ma problemu. Natomiast już pierwszy problem zaczyna się w obronie, bo teraz nowoczesnością jest ofensywna gra bocznych obrońców, a nasi piłkarze nie spełniają tego warunku. Pomoc.
W pomocy jest najgorzej, tu jest najwięcej przysłowiowych drewien. Gdzie choć jeden klasowy pomocnik? Atak...
Atak też jest słaby, można bronić niektórych piłkarzy, jednak w ebecnym futbolu żeby osiągnąć sukces trzeba mieć jedno sławne nazwisko zarówno w pomocy jak i w ataku.
Piszesz puste frazesy, ogolniki o ktorych kazdy przecietny kibic zdaje sobie sprawe :!:
A teraz troche odniose sie do tego co napisales - przejde odrazu do obroncow - i co Ameryke odkryles tym swtierdzeniem :?: ze nasi skrajni defensorzy nie graja ofensywnie - przeciez podczas MS powtarzano to tyle razy ze juz :heft: jednak ostatnio mloda krew w reprze dzielnie sie broni :!: Bo taki Golanski czy Bronowicki, moze nawet Wasilewski (chociaz w kadrze nie zawsze to pokazuje :P) znakomicie wywiazuje sie ofensywnych zadaniach :!:
Co do pomocnikow to zgoda nie mamy prawdzwego rezysera gry, srodkowego pomocnika dlatego tez gramy dwoma DM i skrzydelkami (a tych mamy swietnych pomocnikow - Blaszcyzk Jelen Ebi krzyniu) - przez co tacy gracze jak Gargula nie dostaja za duzo szans
W ataku nie jest tak zle bo ostatnio jakby przybywalo konkurencji

I na koniec najwazniejsze :!: Od kiedy nazwiska graja :think:

Wróć do „Polska”