Saddam Husajn na stryczku

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 30 gru 2006, 13:01

Rangiz pisze: Nie rozumiem twojego bulwersu, chcialbym zobaczyc jak go wieszaja - wkoncu na to zasłuzył.
To że zasłużył na kare to nie mam wątpliwości bo to zły człowiek był. Tylko nie rozumiem jak można się tym delektowac i o samym nagraniu mówic jak o najnowszej części 'Gwiezdnych wojen' czy czego tam chcesz bo mam takie wrazenie jak czytam to co piszesz, cho mówisz że jest inaczej.
RóżA pisze:A jednak.
No wiesz jak zgwałcą jakoś dziewczynę to też można powiedziec że tak nie wolno robic a gwałciciel powie: 'A jednak' :wink: To że należała się mu zajcieższa kara to się zgodzę ale czy wolno nam kogos wieszac? Już chyba inaczej spojrzałbym na to gdyby dano mu karabin i pozwolono walczyc choc z góry wiadomo by było że zginie. Nie lepiej by było gdyby do końca życia przebywał w najgorszym więzieniu? Przynajmniej by się pomęczył a tak to pocierpiał krótką chwile i tyle sie mu z tego przyszło. A śmier zbrodniarza nikomu życia nie przywróci. Sama nasza religia wyznawana przez wielu ludzi na świecie zabrania nam zabijania a mimo to niektórzy tak robią po czym po chwili udadzą się do kościoła i będą udawali świętych.
Corinthians pisze:Jestem ciekawy zachowania Husajna
Umartwiał się w swoim męczeństwie i byl pogodzony z losem. Podobno chwilę porozmawiał z katami i...

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”