Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 30 gru 2006, 20:22

UltraInter w sumie swoją wypowiedza "zmusiałeś" [w pozytywny sposób] mnie bym nie ufał Poczcie Polskiej a wysłał Ci kolejny list, tym razem mailem.

Bo wiesz odniosłeś sie to sukcesów itd ale to chyba nie tedy droga ? Nie uważasz że to nic nie da, bo nawet gdy byśmy dopisali już teraz scudetto Inter to i tak w Itali jest na 3 miejscu pod wzgledem "tuzów", tego nie zmieni scudetto czy puchar Włoch tak samo jak etykietka o której piszesz "nieudaczników itd" nie przylgneła z dnia na dzień, z sezoniu na sezon. Wiec chyba tak nie ma co pisać. Inna sprawa że tu na forum jest wielu fanów Interu którzy z zawsze byli z klubem, i obecny okres to dla nich małe wynagrodzenia, ale mało choc by Inter nie przegrał meczu w całym sezonie. Bo każdy z Was chyba zgodzi sie z ostatnimi słowami Gattuso "jak nie teraz to nigdy" - to nigdy to przenosnia, ale czy to nie jest prawda ? Przeciesz z 70% Włochów zapisało tytuł Interowi przed sezonem. I jak narazie w pełni na niego zasługuje. Pod wzgeldem punktów i konsekwensji. Ale najgorsze co teraz mozecie zrobić to mówić ze wczesniej Inter sie nie liczył bo Juventus ustawiał mecze, bo doskoanle wiemy ze tak nie było, a jeśli tak było to może pytanie jest jedno i standardowe w takiej sytuacji jesli Moggi zabierał scudetto to kto ustawiał mecze w Europie że LM była tylko marzeniem Nerrazurich ? I wracamy do punktu wyjścia. Problemem nie jest to czy Inter obecnie jest mocny, czy zasługuje na lidera, ewentualnie tytuł. Problemem jest to że chyba sami nie zdajecie sobie sprawy [nie każdy podkreślam] że to nawet nie jest połowa drogi. Ze również w Waszym interesie jest by liga była znów mocna i wyrównana. Bo obecnie to nie serie A będzie wyznacznikiem obecnej wielkosci i drużyny Manciniego.

Napisałes jedną ciekawą rzecz, "kiedym macie sie cieszy" - no własnie chyba co innego radośc a co innego nawet oszukiwanie sie czy prowokacje, bo ja też nawiązywałem to słabosci Interu, i tak jest fakt. Ale nie zdają sobie sprawy z tego że powodem do radości są tylko wyniki, nic wiecej tak naprawde sami siebie oszukijecie. Czy Inter gra jak byscie chciali ? czy wygrywa to co chcecie ? Oczywiscie masz racje że w tym momencie liczy sie efekt. I to nie ulega wątpliwośc, ale nie które wypowiedzi sprawiają ze tylko gożej moze o tych fanach myślać. Bo jeśli piszamy o tych którzy zdają sobie sprawe co jest grane to nie powinnismy sie odnoscić do jakiś nawiedzonych dzieci ze stronu Juve, Milanu czy Romy. No Panowie szanujmy sie ! Bo to nie w tym rzecz by ogółem wsadzić wszystko do jednego wora. Tak sie nie da mimo iż "punkt siedzienia zależy od punktu widzenia"

Zico przeczytaj wyżej co napisałem, im nie odnosci sie do jakiś małolatów bo jeśli rozmaiwamy poważnie to powinnismy pamietac o tym ze nie każdy fan Juve ma 12 czy 16 lat. A napisałeś to tak jak by każdy był teraz w depresji. Defensywnie ? a to Juve zawsze grało defensywnie ? dwójka DM na środku drugiej lini, zero polotu, stałe fragmenty gry największa broń i najważniejsza sprawa skoro grają tak samo a w obronie maja inny efekt to jaki jest wniosek ? że Juve lepiej broniło :] Napisz mi jaki jest styl Interu bo nadal uciekacie od najważniejszego pytanie, i czy ta gra to cos na co czekac, gra nie wyniki. Choć w sumie powinnismy dać spokój bo poruszliśmy 12 spraw naraz, wiec staraj sie odnosic do tego o czym akurat piszemy.

Wypominać 44 lata ? Chłopie ale nikt nikomu nie wypomina wieku, poprostu nie ma sensu gadac z 15 latkiem który jeszcze w zyciu nic nie widział a pisze ze jego klub bedzie lał wszystkich.... Pomysł bo chyba nie ma sensu pisac skoro gównierz pójdzie na strone Interu i napisze jako to nie jest dobrze.

Wróć do „Włochy”