Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 30 gru 2006, 21:29

Zico :roll: chwyciałeś mnie za słowo, no przeciesz chyba jasne jest że nie odnosiłem sie do konkretnego news, informacji itd. Tylko ogóle opinie co nie których jest jaka jest jak napisałem wyżej. Czasem mam wrażanie że w europejskich ligach gra max 20 drużyn a ile jest takich piłkarz którzy teraz grają w słabym klubie a z powodzeniam mogli by grać dla czołowych. Ale oni sie nie licza bo nie graja tu i tu. To juz nie jest sugestia do fanów Inter, ogółem, coraz czesciej spotykane zjawisko. Ty sobie za pewne sam zdajesz sprawe ze zazwyczej transfery to wzmocnienie a czy Inter nie potrzebuje wzmocnień chcąc walczyc o LM. Patrz ofensywny pomocnik- rozgrywajacy - I tu wracamy to systemu gry i koncepcji i wyznacznika. Wiec to nie ma sensu. Bo tak bedziemy gadać to jutra. Piłka obecnie jest na takim poziomie że hoho. Ale powiedz mi tak szczerze czy uważasz że obecny Inter jest taki jak chciał byc oglądać ? Bo napisałeś fajne zdanie odnoście szacunku dla rywala itd że nikt nie jest pewny siebie i nie pozostaje mi nic jak sie z Tobą zgodzić ale czy to jest Inter jaki chcesz oglądać ? gotowy wygrwać puchar Europy ? Tylko szczerze i obiektywnie prosze. Ja wiem że to teoria bo nie da sie przewidzieć, czasem spalony zdecyduje :wink: Ale chyba masz zdanie na ten temat.

Martin Pellegrino wybacz ale dostaje oczuplacu. Tylko napisze Ci krótką odpowiedz :wink: Odnoście opini Twoich przyjacioł, a co sadzisz ze teraz zmienili zdanie ? że raptownie zaczeli sie interesowac serie A ? Doceniać ? wątpie ! przeciesz dobrze wiemy ze ta kilka ma tylu wrogów co swoich, nie da sie jej polubic z czasem bo np. nie ma już Juve. Głupota. Przeciesz chyba nikt nie wierzy w to że wszystko było ustawione sroko nawet nie było dowodów na jakies ustawiania. Moim przyjaciele wiedza jedno ze na temat serie A w moim towarzystwie sie nie mówi źle :P Oczywiscie też sa tacy sceptycznie nastawiani ale skoro ogółem takie jest podejscie w polsce to tego, zobacz temat AS Roma. Tego nie znienią fani ligi, samooczyścienie czy sedziowe, Może to zmienic sama liga.

Wróć do „Włochy”