Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 30 gru 2006, 23:34

Co do Stevena zgadzam sie z kapi88. C+ ma prawa do meczy elminacyjnych Anglii i tam mial Gerrard błyszczec, a wydaje mi sie, ze tak nie było, mzoe na poczatku sezonu, w meczach towarzyskich. Pozniej Rafa pomyslal, ze skoro gra tak w reprezentacji to dlaczego nie w klubie. Zreszta na poczatku poprzedniego sezonu, kiedy Steven strzelal bramki jak szalony, cos tam wspominal, zem oze go wystawiac jako napastnika... Teraz nawet by to pasowało Momo-Xabi srodek, a kapitan na prawej. Dal mnie to był kompletny niewypal, a powrot na srodek to ogormny pozytyw. Steven zaczal grac, strzelac, asystowac, ale cos sie zacielo po zakonczeniu fazy pucharowej LM.. Teraz znowu wyglada jak przed kilkoma tygodniami.
Jestem ciekaw co zrobi Benitez jak wroci Momo. Pennant naprawde gra coraz lepiej, choc dzisiaj nie zagra nadzywczajnie. Jedyny brak to lewa, ale to takze do powrotu Kewella. W zeszłym seoznie to nie było problemu bo gral i Momo i Xabi i Gerrard, tylko wtedy nie było Kuyta, Craiga i nie wypada grac jednym napastnikiem, jak to mialo miesce czesto w poprzednim sezonie.

Wróć do „Anglia”