Kto mistrzem w Anglii w sezonie 2006/2007

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 31 gru 2006, 13:11

Piszesz coraz to większe bzdury.
Mysląłem, ze ty znasz się choć troche na piłce, ale widze, że nie za bardzo.
Ja się zachłysnąłem golami Gilberto ? :lol2: :lol2: i jeszcze raz :lol2:
Przecież to jest piłkarz defensywny, strzela gole - chwała mu za to. Jednak nie o to chodzi w jego grze. Udajesz laika, czy nim jesteś ?
Ogladasz mecze Arsenalu w tym sezonie ? Widziałeś co robi Gilberto [kapitan zresztą, na ten moment] na swojej pozycji ? Ogarniasz to w ogóle ? Potrafisz docenić grę piłkarza defensywnego, który przede wszystkim ma czyścić pole kolegom ?
Teraz Pata nie ma to piszesz, że grał genialnie, był niezastapiony i w ogóle niezniszczalny - przypomni sobie co pisałes, jak był w Arsenalu i jak walczył przeciwko wam, zawsze był tym złym, który tylko prowokuje, wted jakoś nikt sie nie rozpisywał o tym, ze Pat znakomicie czyści pole, wtedy był bee - teraz go nie ma, to mozna go docenić, byle tylko zmniejszyć zasługi Gilberto.
Kazdy kto widział choć kilka meczy Arsenalu w tym sezonie [już o poprzendim nie pisze] wie ile roboty wykonuje Gilberto, głownie w odbiorze.
Ty tego nie widzisz, ale to już twój problem.
zapomnieć o tym jak grał la was Pat i ile zanaczył
ciekawe skąd to wywnioskowałeś, że zapomniałem ile Pat zrobił dla Arsenalu.
Rossi pisze:jeszcze tylko brakuje żebyś powiedzilą że nie brakuje wam go że macie nowego kapitana
kapitanem jest Henry znawco wielki, Henry jest lepszym graczem od Vieiry, Gilberto jest zastępcą Titiego, moim zdaniem w tej roli spisuje się znakomicie
Rossi pisze:Nawet mi sie nie chce porónywac tych dwoch panów
Pat grał u nas 9 lat, grał genialnie, ale do pewnego momentu, aż sie wypalił, ostatni sezon, kiedy był łaczony z Realem, później z Juve - już eni był taki wspaniały w jego wykonaniu, otwarcie mówił, że potrzebuje nowych wyzwań. Gilberto znakomicie go zastępuje, kazde dziecko to widzi ... nie .. wróć - jednak nie kazde.

Wróć do „Anglia”