Kto mistrzem w Anglii w sezonie 2006/2007

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 31 gru 2006, 13:41

fieldy pisze:kapitanem jest Henry znawco wielki, Henry jest lepszym graczem od Vieiry, Gilberto jest zastępcą Titiego, moim zdaniem w tej roli spisuje się znakomicie
Przecież o tym mówie :? piszac tego posta nawet przez chwile nie pomyslalęm w kategoriach że Silva jest waszym kapitanem(podstawowym) pisalem że stracilsicie kapitana na rzecz czlowieka bez zdolnosci przywódczych tu mialem na mysli Henrego tylko nie fortunnie sie złozyło że cały post dotyczył Gilberto znawco wielki :roll: :?

Nie obrażaj mnie bo sam jesteś laikiem , dzieckiem itp :?
fieldy pisze:ciekawe skąd to wywnioskowałeś, że zapomniałem ile Pat zrobił dla Arsenalu.

Po tym że uważasz : Gilberto ma taki sam(podobny) wpływ na wasz gre :? Może nie zapomniałeś ale stawiasz ich na równi i móisz ze Silva wypełnił luke co jest dla mnie śmieszne :)

Ja nie wiem kiedy cie Pat wypalił zawsze robil to co robić umiał najlepiej WALCZYŁ i nie wydaje mi sie zeby ostatni sezon sobie "przechodził" Skad ty to bierzesz ze sie wypalił :?: z jego wypowiedzi jak tak to gratuluje :roll: Czy ze swoich obserwacji :? Chciał odejsci szukal powodu znalazł ja tego nie neguje ze daliscie sobie wyrwać swoje serce tylko to że nie znalaezilcie sobie odpoiedniego człoweika na aby go zastąpić :roll:NIE TYLKO W SENISE UMIJETNOSIC PIŁKARSKICH :!: rozumiesz?

fieldy pisze:Henry jest lepszym graczem od Vieiry
To tez nzaczy że jest lepszym kapitanem :lol: :?: dobre :)

Nie przypisuj mi tego co nie pisałęm zawsze doceniałem francuza(nie lubialem go) docenia też wielu innych jak Henry, Barton czy Gerrard chociaż są z "obazów worga" wiec nie pieprz że ja zarzucałem coś francuzowie. Prowokowal u nas że był RvN co prowokowal to normlane :roll: Czy ogladam mecze Arsenalu to chyba na przestrzeni ostatnich dwóch lat ogladam ich wiele nie koniecznie na żywo bo kolidują czasem z meczami MU ale ogladam a ty to nie wiem :roll:

Nawet nie wiem jak ci tłumaczyć bo nie dociera :?
Może powiedzenie że "nogi nie grają tylko glowa" do ciebie przemówi, spojrzysz na kadre Arsenalu obecna i przeszła i uświadomisz sobie dlaczego gracie tak żenujaco :?

Wróć do „Anglia”