może się jeszcze załapiesz na złote usta mijającego roku.Rossi pisze:am jesteś laikiem , dzieckiem itp
Po tym co piszesz - tyle tych bzdur, że nie wiadomo od czeg zacząć, wiec cytować nie będę wynika, że gówno wiesz o sytuacji jaka panuej w Arsenalu.
Nie wiesz jaką rolę spełnia Gilberto Silva, nie wiesz jakim Henry jest kapitanem, newiele wiesz o sytuacji jaka panuje w druzynie, nie wiesz kto ma największy posłuch w druzynie, nie wiesz kogo wszyscy słuchają, pewnie nie widziałeś nigdy żadnego wywiadu z graczami, sztabem, Wengerem - poza tymi zaraz po meczu, czy na konferencji. Skoro nie wiesz jaki wpływ na grę ma Henry to nie pisz głupot, bo bzdury pleciesz.
fieldy pisze:ciekawe skąd to wywnioskowałeś, że zapomniałem ile Pat zrobił dla Arsenalu.
czyli może nie zapomniałem, już lepiej.Rossi pisze:Po tym że uważasz : Gilberto ma taki sam(podobny) wpływ na wasz gre Confused Może nie zapomniałeś ale stawiasz ich na równi
nie, nie ogladam, przeciez jestem laikiem i dzieckiemRossi pisze:Czy ogladam mecze Arsenalu to chyba na przestrzeni ostatnich dwóch lat ogladam ich wiele nie koniecznie na żywo bo kolidują czasem z meczami MU ale ogladam a ty to nie wiem
Czy w meczu z ManU kiedy to ManU grał żenująco, a nie było Henry'ego, Vieiry, Dennisa, Piresa, czy Sola - tez było tak źle ?Rossi pisze:spojrzysz na kadre Arsenalu obecna i przeszła i uświadomisz sobie dlaczego gracie tak żenujaco
Ciekaw jestem jednego, jak zagra ManU, kiedy zabraknie 7 podstawowych graczy.