Sylwester bez Andrzeja Dudy

Awatar użytkownika
Goguś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Goguś » 01 sty 2007, 2:30

fieldy pisze:no to nieźle wcześniej musiałeś popić :D
ja otwarłem w miare szybko, w minucie się zmieściłem :lol:
ludzie mi pomału zasypiają - co robić :think:
Nie tak całkiem, chociaż ... kieliszek czystego spirytusu, kieliszek żołądkowej 3 lampki wina - czy ja wiem czy to dużo. Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko że szampan był bez gazu a korek się zaklinował i ni cholerę - nie mógł wystrzelić, no więc się wkurzyłem, wzięłem butelkę i skrzynkę narzędziową ... i po 50 minutach szampan z resztkami korka był zdatny do użycia.

Ale i tak nikt nie przebije mojej rozmowy z koleżankami

- Cześć Kaśka, Daria dalej wymiotuje?
- Tak...
- Ale jakby wymiotowała bardzo długo to może być cieżko, jeszcze wypluje wszystkie soki żołądkowe i będzie problem (kumpel - gospodaż w tym momencie padł na ziemię i zaczął się tażać)
- Wiesz Goguś, ty to jesteś wredny
- Wiem kochana, wszysscy mi to mówią ale jakoś nie biorę tego do siebie. (tażający sie kolega nie był już sam na podłodze) Powiedz przyjaciółce żeby się przebiegnęła 2 razy wokół bloku, wypiła trochę ziółek i przyszła do nas
- Przecież my jesteśmy na domkach...
- (2x 10 m + 2 x 100)X2= 440 m, przy założeniu że twój dom to kwadrat 5X5 to musicie wykonać 22 okrążenia, co do ziółek dawka się nie zmienia (a kumple z ziemi jak nie wstali tak nie wstają).
ODŁOŻYŁA SŁUCHAWKĘ...

Kolejny pozytywny aspekt dnia dzisiejszego to to, że odezwał sie do mnie kumpel którego nie widziałem z 5 lat. Oj szykuje sie imprezka klasowa, a klasa jeszcze z p[odstawówki.

komu się nudzi polecam mój artykuł podsumowujący dziennikarski rok 2006

Wróć do „Hyde Park”