Sylwester bez Andrzeja Dudy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 01 sty 2007, 16:35

Cris to przyznaj sie ile szturchłeś w dziurke :P jak Ci sie rymator włączył :wink: Mina rok od ostatniego tu zaglądanie, teraz tylko wóda i wieczne ćpania, brakuje mi tego co odeszło w zapomnienie - rok 2006 był jak w niebie :P :lol: Otwieram wino z nie swoją dziewczyna lala lala lala lala la lepsze feta niż kobieta :lol: hehe

Chuczny czy nie chucznyn nie w tym rzecz :wink: Kameralnie też jest cool. Ja pożegnałem wspaniały rok, oby tylko 2007 nie był gorszy i jest masakra :] Jak bym miał jakomś pewnośc to cały styczeń bym świetował :P Sylwester mnie troche rozczarował, bo bywały lepsze, ale coż nie wszystko można zagwarantować :P Tym bardzie że sam wygrałem co i jak i gdzie. I tak nie było najgożej. Ważne że żyje i mam sie dobrze. A co najlepsze że są podstawy by ten nowy rok bedzie również max udany. Oby !

Zycze Wam byście w tym nowym roku spełnili marzenia ! byście byli zadowolini, spełnili plany i marzenia ! Te zawodowe, szkolne jak i materialne. By był to udany rok dla Nas wszystkich ! Zdrowia zdrowia i jeszcze raz ... pieniedzy :]

Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego najlepszego panie i panowie :!:

P.S. Współczuje troche piłkarzą Premiership :P Choć dzieki nim piłkarski nowy rok zaczyna sie o 18 na St James Park :twisted:

Wróć do „Hyde Park”