Ale i tak nie w tym rzecz, inna spraw to nasza debata z przed rok [hehe] zaczeła sie od słów Cesare Prandelliego i moich i nie tylko wcześniejszych wypowiedzi na temat stylu i taktyki. Jak to o Was świadczy że dwa lata temu coś było "pośmiewiskiem ligi" i wiekszośc z Was wtórowała mi gdy miałem takie same zdanie na ten temat jak obecnie. Teraz dotyczy to Waszego klubu i już jest dobrze "Zaza bredzisz"
Juventus Fabio Capello, który był tu na forum i nie tylko kojażony z taktycza siłową grą, bez polotu, czesto schematyczną - Jak jest teraz ? Prosta sprawa "tak albo nie" krótko
Kończymy temat bo ja ani nie nowy adwokat kibiców Starej Damy, ani nie nowy Luciano
UWAGA
I najważniejsza sprawa nie mam nic do Waszego kluby, prezesa, czy nawet ostatnich wyników, wiec kuźwa nie odbierajcie tego jak atak bo ['] - od czego jest forum jak nie od dyskusji, a co że Wam sie nie podoba temat to już nie może debatować ? To jest wręcz kompromitacji własnego "ja" bo jeśli coś wtedy było brzydkie, drewniane, schematyczne itd, to czemu teraz zmieniliście zdanie ? To jest najsmieszniejsze. Obecna sytuacja nie jest taka sama, ale różni sie nie wiele, różni sie czynnikami które w ogólnej ocenie nic nie zmieniają. W sumie ciekawi mnie czy ktoś z Was bedzie w stanie je wymienić. Nie ma nic do Was ale jeśli nie potraficie przyznać racji ani sie "wybronić", to prosze was byście sie zastanowili czym jest wasze zdanie ?
Powtórze po raz 30
P.S.
Witam Cie serdecznie Dark_Side - uwierz mi stosunki na lini Curva Sud - Curva Nord tu na forum akurat nie są jakieś max napiete, tym bardzie ze wieloma z Was idzie przeważnie pogadać. A to że sie nie zgadzamy w kilku kwestiach to chyba normalne ? Trudno byśmy sie zawsze zgadzali. Tylko masz przykład wyżej, dwa lata temu sie zgadzaliśmy, teraz nie
Wszystkiego najlepszego w nowym roku
Pozdro