Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 01 sty 2007, 18:48

Nadal uciekasz od tematu :roll: Wybrałeś kontratak zamiast przekonać mnie faktami że ewentualnie nie mam racji - no jak jest ? tak czy nie :] Prosze Cie odpowiedz mi ?

Zico a zrobisz sobie krzywde sie jak znajdze wypowiedz tego typu odnoście gry Starej Damy napisaną przez fanów Interu ? Bo musze mieć coś z tego by szukać :wink: To było moje zdanie ? no mowa i wtedy mi wtrowaliście - i obecnie mam takie samo na temat Interu :]

Cambiasso nie mniej ofensywnym piłkarzem niż Seedorf :roll: hmm śmiem twierdzić że od wczoraj sie interesujesz piłką. Takie nowe hobby na nowy rok ? Co Ty wogóle piszesz ?> czyli kolejny trenerzy marnują talent Estebana tym że nie dają mu grać ofensywnie np za napadem :? No to straszne. Przeciesz zawsze gra w pozycji DM, czy to w kadrze czy klubie. Był kojażony z czytanie gry o odbiorem piłki.

Inaczej, w poprzednim sezonie Inter w środku grał duetem Cambiasso Veron - czyli w tego duetu Veron był tym defensywnym ? :>
Zico_FCI pisze:Po trzecie [...]

Tego już nie rozumiem niestety - wybacz ale nie popisałes sie chyba nie wiesz sam co chciałeś napisać ? Wspomniec o Gattuso ? tak to miałes na mysli czy co ? Bo jak tak to w tym momencie rzeźnik Gattuso nie może być punktem odniesienia skoro jest jeden, a w lini pomocy trzech typowych rozgrywajacych z Kaka i Pirlo na czele. I oba kluby grają dwójką z przodu w pierwszej lini. Wiec do czego zmierzasz ?

:arrow: klasyczne 4-4-2 z dwójka DM na środku drugiej lini ? tak ?
:arrow: Atak al'a ściana plus ten hasający w około tak ?
:arrow: Lewy pomocnik schodzący do środka na prawą noge, a zarazem rozgrywajacy - tak ?
:arrow: nadal pisać ?

Teraz sobie przypomnij pomoc Starej Damy, Nedved, Emerson Vieira, Camoranesi. I masz przykłąd Stanković - Cambiasso, Vieira, Figo. Puki nie odpowiedz mi na pytanie tak czy nie nie rozmawiamy, Bo chyba sam masz jakieś braki w transmisjach calcio skoro uciekasz od podstawowych pytań. Prosze Cie naprawde odpowiedz mi czym to sie różni ?

Wróć do „Włochy”