Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 01 sty 2007, 19:28

Porównaj bramki, asysty i zobaczysz wtedy co dla Ciebie jest skomplikowane. Bo wyżej napisałeś ze Esteban nie mniej ofensywny niz Clarence a teraz wszechstronność czyli nasz czarnuch :wink: słaby, bo bronić nie umnie. W tej kwesti przegrywa ale w ofensywie może porównamy ? Ale Seedorf to cienias i nie piszmy o nim :P Bo jak zacznemy to tylko pociagniesz temat a nie w tym rzecz...

Nadal nie odpisałeś mi na podstawowe pytanie, tak czy nie ? Już nawet zacytuj te obniesienie i porównania Juve - Inter i odpisz czy nie mam racji :] Gdzie napisałem nie prawde ? Bo nie mam ochoty sie z Tobą kłucić, dla tego chciałbym byc napisał cos na temat wyżej opisanych faktów, bo jeśli nasza dyskusja ma polegac na tym ze ja pisałem posta 20 minut, a ty odrazu zmieniasz temat i próbujesz odwrócić kota ogonem, to wybacz nie ma sensu. Sam sie zastanów czy nie jak pisze.

Nie zależy mi by Was przekonac, także uwazasz inaczej spoko szkoda ze nie ma popracie dla inne tezy - bo o tym wiekszośc ludzi wie, a dziwie sie że Wy nie zdajecie sobie z tego sprawy. Ze to jest podobna wizja gry.

Pozdrawiam

EDIT - Ja spadam wiec jak coś to prosze Cie napisz o faktach i na temat którzy poruszyłem wyżej, a nie zmieniają kierunek naszej rozmowy. Tym bardzie ze wystarczy napisać tak czy nie :wink: Pozdrawiam !

Sroki Diabły - mecz pięknych bramek :twisted: 2:2 :]

Wróć do „Włochy”