Zacznijmy od tego czy coś jest defensywne czy ofensywne ? bo w tym momencie to sie nie rozchodzi o fakt kto bardzie opiera swoją gre na rzemieśnikach [czyli Inter Manciniego czy Juventus Capello] obaj grają takim samym założeniem taktyczynym - zarygować środek pola dwóją piłkarzy świetnych w przecinaniu akcji rywala, bądz też odbiorze piłki. To łaczy w 100% obie wizje gry, może sie upierać który piłkarz lepszy itd. Ale nie w tym rzecz. Obaj trenerzy mają [mieli] do dyspozycji świetnych piłkarzy pod ten wariant taktyczny czyli 4-4-2 z dwójką klasycznych defensywnych pomocników na środku. I to jest w tym momencie najważniejsze bo rzutuje na całym stylu. Teoretycznie tam gdzie Liverpool ma Gerrarda na boisku, Chelsea - Ballacka, Milan - Kake, Barca - Deco, Werder - Diego Roma - Tottiego - tam Inter ma Patricka Vieire
Przepraszam ale musze Cie zacytować
Agnieszka pisze:Poza tym, jeśli nie podoba Ci się styl gry Interu, to zgłoś to do władz klubu, a nie do kibiców. Gdyby Inter nie przewodził ligowej stawce pewnie nawet nie stworzyłbyś swojego listu.
Problem nie polega na tym czy mi sie podoba czy nie ale wielu fanów Inter jeździło po Juve a teraz ich klub gra to samo w 98% no może 95%:] Wiec tu mój list nic nie pomoże bardzie może Wasz
Widzisz
LM ? hmmm ostatnio o tym chyba nie pisałem ale chyba masz na myśli jakis mój starszy post ? Pisząc o LM nie miałem na myśli grupy
Agnieszka pisze:Od dawna szerzysz tutaj plotkę, że Zlatan jest najczęściej faulującym zawodnikiem w całej lidze.
Tym mnie całkowicie rozwaliłeś aż poprosze Cie być znalazła takie stwierdzenie z "moich ust"
Wiesz inna sprawa to fakt że jak od "dawna szerze" jak to ujełaś
Zico szkoda mi Ciebie
Ja nie rozumiem Wy staracie sie mnie do czegoś przekonac używając śmiesznych wrecz, załosnych argumentów
Co to za stastystyki ? przeciesz jeśli Cambiasso nie stał sie nagle, nie mniej ofensywnym graczem niż Clarence to porównaj liczby z całej kariery
To tak jak by teraz pokazać liczby z tego sezonu i twierdzić że Cristian Rigano to 7 raz lepszy napastnik niż Adriano bo ma chyba tyle wiecej bramek ... No prosze Cie jaki to wykładnik ? Jak Rigano przez 70% swojej kariery wymiatał... w serie B
Pozdrawiam, i nadal czekam aż nie bedziecie odnosić sie to własnych sugesti czy upodobań ale do faktów, taktyki, wizji założeń itd