Bo pamietam jak po meczu z Viola wieszałes na nim psy, nie mają pojecia że Cafu miał takie zadanie, akcenty gry zostały przeniesione na lewa flanke Jankulovskiego z tego wzgledu że na przeciew Cafu grał Pasqual - jeden z najlepszych bocznych obrońców w Itali. Wiec jesli wymagasz żeby tylko grał do przodu to weż to pod uwage, bo zauważ np. w meczu z Udinese nie miał już taki zadań taktycznych i jak grał ? O tym już nie napisałeś
Z Didą to chyba wszystko sie rozchodzi o kase. No chyba że naprawde chce wracać do ojczyzny, choć wczoraj chyba przyznał ze sie zastanawia. Ja bym mu jeszcze dał jeden kontrakt. Forme przez sezonem prezentował wyborną. Oby tylko te naciągniete wiązadła nie były probleme. Wiele też zalezy kto jest brany pod uwage jako ewentualnie numer 1 na przyszły sezon.
Ale co masz na myśli piszać "popiepszać na prawej stronie non stop" ? Przeciesz grał dał długo, na tej pozycji, jest też Bonera i Cafu. Wiec to nam nie grozi. Oby tylko zdrowi byli. Bo wychodzisz z założenie że jak ten nie ma formy, czy zdrowia odrazu trzeba kupic kogoś
Naprawde nie licz na jakieś max operacje na rynku w zimie, bo nigdy ich nie było i nie bedzie. Jak ja dziś czytam o ofertach dla Eto'o to mnie bawią Ci którzy to wymyslają.
Choc jak idzie przyczytać w lecie oferta za Eto'o była niczego sobie, Ale Barca postawiła warunek... wszystko zależy od Henry'ego. Ile w tym jest prawy nikt nie wie
Inna sprawa że coraz bardzie mnie denerwują takie seriale mercato. Bo to już przypomina klan czy co