Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 02 sty 2007, 12:32

Zaza pisze:I prosze Was by następna Wasza wypowiedz nie było w formie kontraataku
Nie rozumiem o co Ci chodzi? To mam odpisywać czy nie? Zaryzykuje, ale postaram się krótko byś nie musiał tracic dla mnie swojego czasu :wink: Poza tym nie wiem gdzie Ty widzisz kontraataki z naszej strony?
Zaza pisze:Czemu odniosłeś sie tylko to cześci mojej wypowiedz?
Bo generalnie jak się z czyms zgadzam to nie staram się polemizować ze swoimi pogladami.
Zaza pisze:mówienie że taki Xabi Alonso jest typowym DM to grzech Confused Zniewaga Wink dla jednego z najlepszych rozgrywajacych w europie. Taki Gilberto teraz gra z tyłu pomocy - lidero drugiej lini, ale ile wcześniej grał ofensynego ze srodkowych pomocników
No własnie tych dwóch zawodników podanych przez mnie to nie przypadek. Czy nie uważasz, że zaciera się granica między defensywnymi a ofensywnymi pomocnikami? Bo trudno tak nazwać Cesca, Deco, Xaviego, Pirlo, Sneijdera, Essiena, Tiago itd. Cały czas staram sie zrócić uwage, że zawodnicy środkowej formacji muszą mieć umiejętności zarówno gry w destrukcji jak i jej kreowania. Dla mnie Cambiasso defensywnym pomocnikiem jest tylko w Fifie lub innym symulatorze piłkarskim. Dlatego mówienie, że Cambiasso jest DM to także grzech 8)

I tu proponuje zakończyc te dyskusje, bo w pewnych kwestiach raczej mamy odmienne zdanie i wątpie abyś mnie do czegoś przekonał i vice versa. Kolejne posty, szczególnie o taktyce Chelsea na pewno tego nie zmienią.

Wróć do „Włochy”