Nie rozumiem o co Ci chodzi? To mam odpisywać czy nie? Zaryzykuje, ale postaram się krótko byś nie musiał tracic dla mnie swojego czasuZaza pisze:I prosze Was by następna Wasza wypowiedz nie było w formie kontraataku
Bo generalnie jak się z czyms zgadzam to nie staram się polemizować ze swoimi pogladami.Zaza pisze:Czemu odniosłeś sie tylko to cześci mojej wypowiedz?
No własnie tych dwóch zawodników podanych przez mnie to nie przypadek. Czy nie uważasz, że zaciera się granica między defensywnymi a ofensywnymi pomocnikami? Bo trudno tak nazwać Cesca, Deco, Xaviego, Pirlo, Sneijdera, Essiena, Tiago itd. Cały czas staram sie zrócić uwage, że zawodnicy środkowej formacji muszą mieć umiejętności zarówno gry w destrukcji jak i jej kreowania. Dla mnie Cambiasso defensywnym pomocnikiem jest tylko w Fifie lub innym symulatorze piłkarskim. Dlatego mówienie, że Cambiasso jest DM to także grzechZaza pisze:mówienie że taki Xabi Alonso jest typowym DM to grzech Confused Zniewaga Wink dla jednego z najlepszych rozgrywajacych w europie. Taki Gilberto teraz gra z tyłu pomocy - lidero drugiej lini, ale ile wcześniej grał ofensynego ze srodkowych pomocników
I tu proponuje zakończyc te dyskusje, bo w pewnych kwestiach raczej mamy odmienne zdanie i wątpie abyś mnie do czegoś przekonał i vice versa. Kolejne posty, szczególnie o taktyce Chelsea na pewno tego nie zmienią.