Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 02 sty 2007, 13:19

Martin Pellegrino no i nadal nie odpisałeś na podstawowe podpunkty. Masz problem z tym ? Nie wiem czy wiesz - pewnie nie - ale defensywny, czesto schematyczny Juventus Fabio Capello z dwójką DM w drugiej lini miał dwa razy jeden z najlepszych ataków w europie :!: :!: :!: Czyli grał jak z nut ? Ich styl powalał ? :> Wiec co tu kuźwa piszesz :> ? Styl ! nie bramki [wiekszosci po stałych fragmentach] czy nawet punkty ale nadal nie opisałeś stylu, cech ! :] Może nie wiesz co napisać ?
Martin Pellegrino pisze:Będę się z tobą kłócił, pokazywał identyczne "fakty" do twoich i mnie nie przegadasz.

No dawaj czekam :]
Czy Deco to nie jest jeden z najlepszych rozgrywajacych w europie ?
Czy Xavi to nie jest najlepszych rozgrywajacych w europie ?
Czy Vieira to nie jest jeden z najlepszych defensywnych pomocników w europie ?
Czy Cambiasso to nie jest jeden z najlepszych defensywnych pomocników w europie ?

Prosta sprawa nie wiem gdzie tu widzisz problem :]
Nie kompromituj sie Tereska :P
Martin Pellegrino pisze:Chcesz poznać styl Interu? A widziałeś jakikolwiek ich mecz w tym sezonie poza derbami? Wydaje mi się, że niewiele ich widziałeś.

:shock: widziałem tylko derby w maja 2001 te na 6:0 :] Inne nie były mi dane. Chyba nie napisałeś to do właściwej osoby, ale spoko przypomne Ci to :] Bo w tym momencie nadal bredzisz a nie piszesz na temat stylu gry prosta sprawa opisz mi ten styl prosze Cie a nie kto za kogo itd :!:

Martin Pellegrino pisze:Mówisz, że Mancini gra jak Capello, tak? A ja uważam, że Pacynka tak gra. Pirlo i Gattuso tworzą parę defensywnych pomocników, często także gra Ambrosini, który jakby nie patrzeć DM z krwi i kości.

Jeśli Ty porównujesz takich graczy jak Pirlo i Seedorf do DM ['] to nic tylko tylko Ci współczuje. Czyli Barca gra według Ciebie 3 DM - Liverpool też a Lyon 2 DM a według Martina Kanonierzy grają 4 DM bo co to za różnica że ktoś jest rogrywajacy jak gra w pomocy to DM - tak ? No tak to chyba odbierasz skoro Pirlo czy Seedorf pełnia taka role :lol: Szkoda że Massimo Ambrosini gra tyle co nic, nawet jak jest zdrowy :? - ale od x czasu to rezewowy nic wiecej, wiec słabo wiedze posiadasz w temacie. A szkoda że mało gra bo bardzo go lubie :] Ale który z trzech wspomnianych graczy Interu [Cambiasso, Vieira, Zanetti] ma choć w połowie takie zdolności rozgrywania i kreowania gry jak Pirlo :] Prosze Cie odpisz ?
Martin Pellegrino pisze:Kolejnym faktem przemawiającym za podobieństwami Milanu do Juventusu jest "polot" z jakim grają w tym sezonie. 22 bramki w 18 meczach byłoby niezłym osiągnięciem gdyby nie to, że stracili ich aż 16. Widać, że Capello lepiej umiał poukładać defensywę i miał Buffona, a nie Didę. Mecze Milanu coraz częściej wyglądają jak "fantastyczny" mecz na szczycie rok temu (a mianowicie Juventus - Milan). Co do formacji to Juventus grał na dwóch DM i dwóch skrzydłowych. Milan gra na dwóch DM, po lewej Seedo

Matko Boska :shock: Ty masz naprawde problem ze sobą :? czyli co obecny sezon jest punktem odniesienia dla Milanu który gra w lini pomocy takim samym systemem i personalnym ustawianu od 5 lat :!: Polot i finezje nie zapewnia tylko Kaka ale równie Clarence czy nawet bardzie Pirlo. Każdy z nich trzech to typowy rozgrywajacy. Mający wizje gry i "to coś" - Najwiecej chyba do zaoferowanie w wizji gry ma Pirlo, polot czy finazje to Kaka' [patrz uliczki czy kombinacyjne klepki :] ] a Seedorf to klasyczny rozgrywajacy od x czasu. Piszesz że Clarence schodzi do środka na lepsza prawa noge [nawiązuja to Stankoviska i Nedveda] to Ty nawet nie wiesz że przy systemie 4-3-1-2 nie ma skrzydłowych wiec gdzie ma Seedorf schodzić jak z marszu jest praktycznie na środku : :> ? Jaki gość pisze coś nie mają pojecia ['] Rozumiem gdyby to była sytuacja z 4-4-2 [klasycznym] ale gdzie w tym momencie przy 4-3-1-2 jest ten skrzydłowy by miał schodzić ?

A jesli Ty sie odnościsz do jednego mecz Milan - Juve to widze że sam masz problem :? A jeszcze masz czelnośc pisać czy miałem okazje ogladac inne mecze niż derby ? Nie miałem okazi po tych na 6:0 juz nic nie musze widzieć :lol: Chłopie prosze napisz mi czy Twoim zdaniem piłkarze tacy jak Seedorf i Pirlo to wypowi DM - Xabi Xavi czy Deco też ? zapisze sobie to - bo jak tak, to już masz złote usta i jesteś dla mnie nie odpowiednim usterem do dyskusji.

ślepiej kurze ziarno ? mówisz o scudetto :roll: Bo co to miało znaczyć napinka ? chłopie chcesz zejśc na niższy poziom wypowiedz ? to zmien forum :roll:
Martin Pellegrino pisze:A jeśli chodzi o styl Interu
Ale co Ty napisałeś o stylu ? nic tylko o personalnym ustawienu o którzym mi piszemu od 3 dni :roll: Wiec cechy, styl, a nie że ten gra tu, a ten tu, bo to zostało napisane 7 postów temu, wiec nic a nic nie zabłysłeś :] Tak jak z Milanem ! I teorią że w rombie jest 3 czy 3 klasycznych dm.

Nadal czekam aż napisze na temat - narazie każdy Twój post utwierdza mnie w przekonaniu że nie masz pojecia co piszesz :] Podaj swój telefon zadzwonie pogadamy sobie, bo kużwa nie bede 14 razy pisał tego samego tylko dla tego ze Ty uciekasz od odpoiwiedz ['] Ile raz mam Cie prosić odnieśc sie do podunktów ? To temat Inter Mediolan.

Babel pisze:Czy nie uważasz, że zaciera się granica między defensywnymi a ofensywnymi pomocnikami?

Cos w tym jest ale mimo wszystko to teraz jest złe postawianie sprawy. Bo zwróć uwage na fakt czesto ustawia sie zespuł pod materiał ludzi. I trudno wymagac by taki Deco naprawde był odpowiedzialny i za atak i za destrukcje. Bo w dzisiejszej piłce wymaga sie wiele od środkowych pomocników, ale gdy Gravesen strzela hatricka nie powiem chyba że zmianił sie nie do poznanie pod wzgledem swojej gry :wink: Tak samo Deco zawsze bedzie miał wiecej podac otwierającyh droge do bramki niż przechwytów :wink:
Babel pisze:I tu proponuje zakończyc te dyskusje, bo w pewnych kwestiach raczej mamy odmienne zdanie i wątpie abyś mnie do czegoś przekonał i vice versa.

Wiesz może byśmy skończyli to nawet i dwa dni temu, ale nadal nikt sie nie odniósł do stylu, cech, połoczenia ustawienień, zadań. Napiszcie post bez cyataów i odniesień do innych wypowiedz prezentujący gre waszego klubu :>? Bo Martin wybrał forme kontraataku ale nie wychodzi mu to by cały czas nie pisze na podstawowy temat Inter Mediolan :] Prosze Ci koleś odnieś sie to tych punktów a nie to tego co Ci pasuje :!: Pokaże że nie mam racji poprzed podpunkty wyżej napisane :] A jak chcesz pogadac na temat stylu innych klubówe to ok. Masz to jak w banku ale nie uciekaj tylko skończ jeden temat zaczniemy nowy :]

EDIT - Jak cos to pogadamy potem tylko prosze napiscie w kontekscie tego co wyżej, polecam dzisiejsza PN, Julio Cesar wybrany bramkarzem do "11" roku wśród tych z poza europy :wink:

Wróć do „Włochy”