Martin Pellegrino pisze:Będę się z tobą kłócił, pokazywał identyczne "fakty" do twoich i mnie nie przegadasz.
No dawaj czekam
Czy Deco to nie jest jeden z najlepszych rozgrywajacych w europie ?
Czy Xavi to nie jest najlepszych rozgrywajacych w europie ?
Czy Vieira to nie jest jeden z najlepszych defensywnych pomocników w europie ?
Czy Cambiasso to nie jest jeden z najlepszych defensywnych pomocników w europie ?
Prosta sprawa nie wiem gdzie tu widzisz problem
Nie kompromituj sie Tereska
Martin Pellegrino pisze:Chcesz poznać styl Interu? A widziałeś jakikolwiek ich mecz w tym sezonie poza derbami? Wydaje mi się, że niewiele ich widziałeś.
Martin Pellegrino pisze:Mówisz, że Mancini gra jak Capello, tak? A ja uważam, że Pacynka tak gra. Pirlo i Gattuso tworzą parę defensywnych pomocników, często także gra Ambrosini, który jakby nie patrzeć DM z krwi i kości.
Jeśli Ty porównujesz takich graczy jak Pirlo i Seedorf do DM ['] to nic tylko tylko Ci współczuje. Czyli Barca gra według Ciebie 3 DM - Liverpool też a Lyon 2 DM a według Martina Kanonierzy grają 4 DM bo co to za różnica że ktoś jest rogrywajacy jak gra w pomocy to DM - tak ? No tak to chyba odbierasz skoro Pirlo czy Seedorf pełnia taka role
Martin Pellegrino pisze:Kolejnym faktem przemawiającym za podobieństwami Milanu do Juventusu jest "polot" z jakim grają w tym sezonie. 22 bramki w 18 meczach byłoby niezłym osiągnięciem gdyby nie to, że stracili ich aż 16. Widać, że Capello lepiej umiał poukładać defensywę i miał Buffona, a nie Didę. Mecze Milanu coraz częściej wyglądają jak "fantastyczny" mecz na szczycie rok temu (a mianowicie Juventus - Milan). Co do formacji to Juventus grał na dwóch DM i dwóch skrzydłowych. Milan gra na dwóch DM, po lewej Seedo
Matko Boska
A jesli Ty sie odnościsz do jednego mecz Milan - Juve to widze że sam masz problem
ślepiej kurze ziarno ? mówisz o scudetto
Ale co Ty napisałeś o stylu ? nic tylko o personalnym ustawienu o którzym mi piszemu od 3 dniMartin Pellegrino pisze:A jeśli chodzi o styl Interu
Nadal czekam aż napisze na temat - narazie każdy Twój post utwierdza mnie w przekonaniu że nie masz pojecia co piszesz
Babel pisze:Czy nie uważasz, że zaciera się granica między defensywnymi a ofensywnymi pomocnikami?
Cos w tym jest ale mimo wszystko to teraz jest złe postawianie sprawy. Bo zwróć uwage na fakt czesto ustawia sie zespuł pod materiał ludzi. I trudno wymagac by taki Deco naprawde był odpowiedzialny i za atak i za destrukcje. Bo w dzisiejszej piłce wymaga sie wiele od środkowych pomocników, ale gdy Gravesen strzela hatricka nie powiem chyba że zmianił sie nie do poznanie pod wzgledem swojej gry
Babel pisze:I tu proponuje zakończyc te dyskusje, bo w pewnych kwestiach raczej mamy odmienne zdanie i wątpie abyś mnie do czegoś przekonał i vice versa.
Wiesz może byśmy skończyli to nawet i dwa dni temu, ale nadal nikt sie nie odniósł do stylu, cech, połoczenia ustawienień, zadań. Napiszcie post bez cyataów i odniesień do innych wypowiedz prezentujący gre waszego klubu
EDIT - Jak cos to pogadamy potem tylko prosze napiscie w kontekscie tego co wyżej, polecam dzisiejsza PN, Julio Cesar wybrany bramkarzem do "11" roku wśród tych z poza europy