Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 02 sty 2007, 17:27

Tylko czy mówienie w kontekscie stylu gry i zaszkodzeniu ma sens ? Bo przeciesz to w żadnym razie nie moze byc minus dla jakiegoś klubu, nawet pod kątem tego że przeciwnik wie cos na temat tego klubu. Bo wychodząc z takiego założenia Ronaldinho był by tylko rok najlepszym piłkarzem świata - potem by go już znali na wylot, bo przeciesz sie nie zmienia a nadal wymiata. Henry nie był by 3 razy królem strzelców premiership bo przeciesz jego akcje z lewej strony do środka i plasowany strzał po długim to poezja premiership i im cześciej powtarzana tym ładniejsza [obecnie chory i nie jest nam dane oglądac tego mistrza w akcji" - Kaka zginą by w pierwszym sezonie serie A bo już każdy obrońca by znał go na wylot i nie dali mu grać itd... Wiec to nie ma sensu. Chyba nawet działa to w drugą strone bo czesto te style polegają na zaskoczeniu, kreowaniu improwizacji czy też mwóią wprost geniuszu jednego czy drugiego. Co innego gdyby te kluby miały jedną gwiazde która przewyższa wszystkie inne, ale tak nie jest. Bo samemu sie mecz nie wygra. A gdy ta jest, to działą "zespołowośc"

Nie dogadamy sie chyba do końca, ale jak napisałem post wcześniej, nie przeszkadza mi to o czym rozmawialiśmy przez 4 dni, ale chyba kilku z Was własnie o tym zapomniało. I tak jestem pewny że wielu czytają nasza rozmowe zdało sobie z tego sprawe, a kilku innych zwróci uwage przy następnym mecz czy też nawet w głowie sobie to ułoży. Nie zależało mi na tym by Was przekonać ale uświadomić że jak jest, bo naprawde czytają czesto opinie tu czy na stronie Interu [Boże wybacz ze zagląda tam :wink:] Bo nawet nawiązując do Twojej ostatnie wypowiedz - czy własnie nie chciał być jakiego jednego geniuszu ? kogoś kto wniesie polot, finezje "to coś" itd ? śmiało może powiedzieć że jest kim taki Zlatan ale jeden ? Nie odpowiadaj mi na to pytanie tylko mam jedna ogromna prośbe - przeczytaj dokładnie nasza rozmowe na spokonie, jeszcze z poprzedniego roku, całą. :wink: Z góry dziekuje

Koniec ! Pozdrawiam miło było wymienic poglądy :twisted:

Wróć do „Włochy”