Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Dark_Side
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: Dark_Side » 02 sty 2007, 19:20

Zaza pisze:czy własnie nie chciał być jakiego jednego geniuszu ? kogoś kto wniesie polot, finezje "to coś" itd ?
otóż nie chłopie. o ile tak czytam twoje wypowiedzi to jedyną rzecz którą widzę i którą mogę stwierdzić to jest fakt, że chyba po raz 1 w życiu przeżywasz ciężki okres w swojej karierze, karierze kibica Milanu, który z odległości 28 punktów straty ogląda plecy Internazionale FC. Na kilometr od twoich wypowiedzi promienuje zazdrością i teraz mimo wszystko, iż Inter wreszcie gra na miarę oczekiwać i wygrywa mecz za meczem nie potrafisz wprost przyznać, że jesteśmy lepsi od Milanu, mało tego najlepsi we Włoszech tylko na siłę próbujesz uczepić się obojętnie czego by nam wmówić, że mimo wszystko nie gramy tak jak powinnismy. A ja Ci powiem, że gramy świetny futbol i musisz to przyznać. A wiesz w czym przejawia się zazdorść? Powiem Ci bo nie chcę żadnych niedomówień, a mianowicie Milan posiada genialnego zawodnika jakim jest Kaka i tu właśnie jest pies pogrzebany. Milan nie jest w stanie nawiązać walki z Interem w obecnej chwili, niczym nie przypomina dawnego Milanu, gra kiepsko, "bez polotu i finezji" i jedynie brazylijczyk gra jako tako i teraz chcesz nam zaślepić nim oczy abyśmy zapomnieli o obecnej sytuacji w tabeli Serie A, ale nic z tego. Tabela i ta kolosalna różnica między oboma zespołami wskazuje na to, że 1 nawet CUDOWNY rogrywający nie zdziała nic jeśli zawodzi reszta drużyny.

A co do twoich "dwóch rzemieślników" to radzę raczej zacząć oglądać mecze Interu i dopiero wypowiadać się na ten temat.

Wróć do „Włochy”