Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 02 sty 2007, 20:11

Słuchaj ale my nie bedziemy rozmawiali - tym bardzie że kierujesz sie jedynie wynikami w tym co piszesz, i 11 wygranymi itd - gratulacje ! To chciałeś usłysześ ? Co ma piernik do wiatraka ? także zachowaj to dla siebie, bo po co zaczynasz pisać coś jak potem znów trzeba bedzie czekać aż bedziesz u babci bo ona ma neta by napisać kolejny post do naszej rozmowy ? Nie ma sensu, wiec daruj sobie pisanie o czym nikt tu nie rozmawiał bo temat był inny. Nie wiem opowiedz babci o tym, czy co :roll:

Nie zgadzasz sie z tym, trudno, szkoda że nie potraisz nic napisać odnoście naszej rozmowy, obalić faktów, ale cóż tak bywa. Nie pisz czegoś co wcale nie było tu poruszane. Bo chyba czytasz co Twoi koledzy piszą.

Pozdrawiam, wszystkiego najlepszego w nowym roku :)

Nie chce mi sie z Tobą gadać :smoke: Już zakończylismy temat z "Twoimi" kolegami - wiec na drugi raz szybciej zawitaj do babci. Nie interesuje mnie Twoje zdanie, jak pewnie zauwazyłeś wyżej dośc długo rozmawiałem na ten temat z Agnieszką, Bąblem, Matrinem czy Zico - ciebie tam nie ma :] Pozdrawiam.

WP
Ostatnio zmieniony 02 sty 2007, 20:27 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”