żałosne...Zaza pisze:bo po co zaczynasz pisać coś jak potem znów trzeba bedzie czekać aż bedziesz u babci bo ona ma neta by napisać kolejny post do naszej rozmowy ?
Mam kilka spostrzeżeń:Zaza pisze:Nie zgadzasz sie z tym, trudno, szkoda że nie potraisz nic napisać odnoście naszej rozmowy, obalić faktów
- gramy 2 x DM, lecz z tego co widzę (i pewnie nie tylko ja) Cambiasso praktycznie przy każdej akcji bierze udział, że tak powiem - podaje piłkę do kolegów (nie chcę powiedzieć, że rogrywa piłkę bo zaraz spotkałbym się tu z falą krytyki z twojej strony, że DM-a poniekąd nazywam rozgrywającym) ponadto przy każdej ofensywnej akcji (nie mówie tu o stałych fragmentach) Esteban znajduje się w polu karnym i zachowuje się jak typowy atakujący pomocnik nie DM. Co zresztą widać po jego strzelonych bramkach. A Vieira robi właśnie za tego "rzemieślnika" ktory czycha na zawodników przeciwnej drużyny i odbiera im piłki. Obaj są DM ale każdy z nich spełnia inną rolę w drużynie, ale żeby to dostrzec trzeba otworzyć szerzej oczy.