Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 02 sty 2007, 22:35

Wiesz problem polega na tym że moje argumenty sie nie skończyły, tylko kolegą fakty nie pasowały :roll: I zaczeli pisać na każdy inny tylko nie na ten który rozmawialiśmy. Skąd to znasz nie :wink: Ty też wiele piszesz choć nie zawsze w kontekscie piłki.

Teraz znajdz mi pojecie Tereska i Jasiu - Jesli to nie są imiona masz browar ba nawet 5 zioła :P Bo może Twoje imie to też obraza ? :> Z tego wynika ... Puki nie znajdzesz czekam aż usunieć 2 wp. W innym razie "skończ waś pan" i dotrzymaj słowa "odejdz" - bo zapomniałeś chyba jaki jest temat tego forum, chyba całkowicie Ci obcy. Sprawiasz przynajmiej takie wrażanie.
piwus pisze:Nie wiem z jakiej racji próbujesz mi rozkazywać.

Absolutnie nie ! skąd taki wniosek ? Poprostu może lepiej zacznij moderatorke na blogu Kazia Marcienkiwicza :P nikt nie bedzie wymagał bys też brał czynny udział w życiu forum. I tak Ci to słabo idzie.
piwus pisze:Czyli teraz po dostaniu ostrzeżeń nie piszesz, że forum umiera, tylko przeszkadza Ci, że ja na nim nie piszę? Zmiana taktyki? Skrzydełka żądełka?

Nie, teraz bede tak Ty pisał w dwóch tematach, cytaty z Przeglądu Sportowego i dwa zdania odnoście informacji :wink: Oto Twoja wypowiedz. Bo funkcja moda najważniesza :P Wiec może lepiej wypowiedz sie w innych tematach na forum odnoście piłki, bo narazie sprawiasz wrażanie jak by ktoś Ci dał oznake ale broni zapomniał. Jeśli coś Ci sie nie podobało w mojej wypowiedz to czekam aż Ty przedstawisz swoje argumenty. W temacie oczywiście.

Paka !

Wróć do „Wracając Do Meritum”