Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 02 sty 2007, 23:03

Teraz wypadało by zacytowac Al Pacino z jednym ze swoich filmów ale potem beda inne skorzejenia. Deltinho masz pewnośc że tak nie mają na imie ? Wiesz mnie irytuje że Piwus od x czasu jest tu w roli "woźnego", swój czynny udział w forum piłkarskim ogranicza do jednego tematu i coś w stylu "zamknij - otwóż" - przeciesz jest przewodniczacym GTW, wiec ma okazje sie wykazać ? mało tematów jest ? wiec jak to jest ? To tak jak by marszałem sejmu był z bangladeszu :P Dziwny że Bąbel brał czynny udział w naszej dyskucji i nie ukarał mnie żadnym wp, wiec w czym problem ? Twój apel jest w sumie nie trafiony, bo barany i tak pozostaną baranami. A jeśli moja wypowiedz Ciebie akurat uraziła to przepraszam, w sumie mimo wszystko jest tu wielu takich użytkowników którzy wiedzą co i jak. Zwłaszcza że do nich to nie było skierowane.

Zastanów sie Piwus czy to ma sens, bo chyba mijacie sie z celem, Ty jako prezes GTW nie bierzesz czynnego udziału w życiu forum, Dzidziuś jako prezes prezesów zapomniał o forum. Za dużo chyba tego :P A jeszcze by sie znalazło tylko na ma sensu bo i tak to nic nie zmieni.

Wróć do „Wracając Do Meritum”