Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 02 sty 2007, 23:34

naprawde nie rozumiem deprymowania Balzarettiego. juz jego gra w serie a pokazala, ze zawodnikiem jest niebanalnym. a jego wystepu z Interem nie zapomne dlugo, szczegolnie, ze bylo to w sumie 'z biegu'. jesli Giorgio zaliczasz do klasy europejskiej, a Federico nie, to ja sie z tym nie zgadzam. juz predzej Chielliniego dalbym nizej, a pozbyl sie z '3' Zebiny i Kapo. Federico jeszcze pokaze klase.

co nie zmienia faktu rzeczy, ze wzmocnienia w obronie sa potrzebne bardzo. Barzagli to marzenie, ale jesli chcemy powrocic do elity jak najszybciej to trzeba sie o niego postarac jak najbardziej. ale za 20 milionow to by musialo jeszcze Palermo kogos w pakiecie dac, bo cena wygorowana, oj tak. jest jeszcze ten caly Luisao, ktorego w akcji widzialem rzadko/bardzo rzadko. stad tez zdecydowanie bardziej wole Wlocha.

Ribery, Abidal to wszystko traktuje w kategorii zwyklych, jakze budzacych nadzieje, ale durnych plotek. Klose przyjsc nie moze, bo wtedy odchodzi David. a tego nie chce i juz! ale gdyby juz Francuz mial, nie daj Boze, odejsc Klose to dobra opcja. ale niezbyt drogo. i najlepiej niech nam darmo Diego oddadza :P

Mascherano niby sie w tym WHU marnuje, ale mowi, ze odchodzic nie chce, wiec niech tam gnije, a co! a juz tak calkiem serio, jakby przyszedl, bylbym bardzo, bardzo zadowolony. na MS mnie zachwycil. nie tylko mnie zreszta.

Mavuba to opcja ciekawa, ale duzo, duzo bardziej wole Javiera. a w ogole to marzylbym o Sissoko, ale to nierealne.

i czym sie Marchisio i De Ceglie tak objawili, Naleśnik :) ?

i, uznajcie mnie za wariata, ale zaryzykowalbym Cassano. on jeszcze nie przekroczyl 25 lat. drogi tez by nie byl, choc gorzej z utrzymaniem. a czy w tej chwili w szatni Juventusu moze byc jeszcze gorzej?

rok 2006 odszedl. byl tragiczny. dla Juve w szczegolnosci. ale teraz wkraczamy w rok nowy i nowa ere Starej Damy. ere pelna sukcesow ;)

Wróć do „Włochy”