Proszę. I nie kozacz już tak bardzo:Zaza pisze:Jak tak bardzo sie napaliłeś to znajdz jeszcze inne wypowiedz i odrazu szukaj kolejny 5 wp.
Zaza pisze:Bo może Twoje imie to też obraza ?
Zaza pisze:Yo Piwusek !
Zaza pisze:Słuchaj no żuczku
Regulamin nie obejmuje wszystkich konkretnych przypadków, jest zbiorem ogółów, które mają zwrócić uwagę użytkownikowi uwagę na to jak ma się zachowywac na forum. Ale kiedy nie potrafi się zachowac, to tylko od moderatora zależy czy ukarze ewentualnie jak ukarze. Więc
nie powiem co bym Ci pokazałZaza pisze:Nie zostałe powiedziane dośc bo nadal nie uzasadniłeś mi gdzie został złamany regulamin
Co do Jasia i Tereski, to jest jałowa i infantylna dyskusja. Jak zwykle nie wiesz co jest źle, ale uwierz mi na słowo; nie wolno ludzi traktować w sposób protekcjonalny i lekceważący. Nie wolno też nadawać nieznajomym protekcjonalnych i lekceważących przydomków. Są to podstawy kultury i dobrego wychowania. Zresztą przetyaj z 5 razy post Deltinho...
Oczywiście Zaza, przyjmuje do wiadomości Twoje opinie. Wszystkie Twoje opinie na temat mojej moderacji uważam za tak samo wartościowe - po prostu ich nie ma. Pochlebia mi, że nie mogąc mnie zaatakować za to jak wykonuję zadanie, którego się podjąłem, musisz szukać słabych w punktów... w mojej wiedzy i aktywności w tematach niemieckiej, włoskiej i hiszpańskiej piłki. A nawet stylu wypowiedzi w kwestii ligi polskiej. w końcu pokazuje to, że jako moderator, nawet według najsurowszych krytków jestem bez zarzutu. Taka pochwała, choć przekazałeś ją baaardzo pokrętnie, mocno mnie dowartościowujeZaza pisze:Zacznij pisać chłopie tyle jest tematów że pewnie mógł byś zabłysnąć. Tym bardzie ze jestes pełnisz funkcje wiec dawaj przykład
To Ty zapomniałeś kto pilnuje tu porządku, dzięki komu między innymi temat forum jest jaki jest. A nie Zaza versus reszta świata albo pojedynki liter alfabetu i czy twoja ulubiona jedenastka. Jak to krzewiej bywało.Zaza pisze:bo zapomniałeś chyba jaki jest temat tego forum, chyba całkowicie Ci obcy.
I to byłby koniec z mojej strony, bo kopiujesz zdania ze swoich poprzednich postów, na które odpowiadały Ci w sumie trzy osoby, a Ty nie potrafiłeś się do tych polemik ustosunkować tylko zmieniałeś temat, na co, że nie ma Dzidziusia, albo, ze ja nie piszę na forum. A problemem obecnie nie są Dzidziusie czy piwusy, ale to, ze Zaza dostał ostrzeżenia