piwus pisze:Regulamin nie obejmuje wszystkich konkretnych przypadków, jest zbiorem ogółów, które mają zwrócić uwagę użytkownikowi uwagę na to jak ma się zachowywac na forum. Ale kiedy nie potrafi się zachowac, to tylko od moderatora zależy czy ukarze ewentualnie jak ukarze. Więc
A czy regulamin forum obejmuje tych co wnoszą do niego wielkie nic ? Bo jesli nie obejmuje konkretnych przypadków to komu polega ich ocena Tobie ? skoro masz problem by wypowiedzieć sie w tematach tego forum to jak masz oceniac innych ? wiec w czym rzecz ? Bo może w takim razie zacznić oceniac swoją prace ? Nie zapominaj że tematem tego forum jest piłka a od kogo jak od kogo ale chyba może wymagac by moderatorzy w tej kwesti cos reprezentowali.
Bellus tylko marszełek sejmu najcześciej wie o czym rozmawiają posłowie, tym bardzie jeśli sam prowadzi ta debate
bellus pisze:Zaza pamiętaj jedno. Jeśli Tobie się tutaj nie podoba, to załóż własne forum
To w sumie było by najłatwiejsze ale nie w tym rzecz, bo jeśli Dziudzus o nim zapomniał a Piwus ogranicza sie do rolu "woźnego" to teraz było by nie na miejscu odchodzić. Tym bardzie że mam tu kolegów i nie zamierzam odchodzic tylko dla tego że człowiek który ma mnie oceniac moją prace - że tak powiem sam nie wykonuje nic w tej kwesti.
Ten portal już rok temu przerósł oczewkiwanie Dzidziusia czy Agnieszki, i dobrze zdajecie sobie z tego sprawe, ale skoro Piwus prezes GTW nawet nie ma praw by coś działac to jak to światczy o tych którzy zarządzają portalem ? Zadziwiające jest to jak w prywatnych rozmowach może mieć swoje stanowcze zdanie a jak przychodzi co do czego to ono ulega zmianie. Ba wrecz żenujące, bo nikt nie wymaga by ktoś z Was pospisał umowa z telewizją SKY Canal+ itd. Ale inne sprawy sa do załatwienia, nawet bez funduszy, choc one akurat też nie powinny być problemem, mając plany na przyszłosc w kontekscie tego potralu.