Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 03 sty 2007, 12:49

Fieldy napij sie kawy i zamilczy - dobrze ? - bo mnie Twoje zdanie w tym momencie kompletnie nie interesuje, wiec nie kieruj postów do mnie to nic nie osiągniesz - punkt widzenia zależy od punktu siedzienia - to modne ostatnio, jak nasza koalicja, wybacz ale jesteś tak wiarygodny jak poseł Łyżwiński. Wiec daruj sobie jakieś wywody, kazanie czy tłuczenie piany - zajmij sie może innymi sprawami moderatorze, to chyba za bardzo Ci regulamin ogranicza a są ważniejsze sprawy niż przepisy które egzekfujacie jak chcecie - wiec działaj moderatorze - a mnie może wpisac na liste ignorowanych. Nie mam nic przeciwko. Twoje zdanie w tej kwesti całkowicie mnie nie interesuje. I tak nic nie możesz...

A jeśli Twoim zdaniem moderator forum piłkarskiego ma sie ograniczać tylko do regulaminu to niech odejdzie. Bo jak on ma weryfikować posty użytkowników skoro czesto nie wie o czym piszą... A z tym że mam pretensje to wp sie nie popisałes, widać jaki z Ciebie moderator jak nawet nie wiesz co sie dzieje. Troche to nie najlepiej światczy o Waszych rozmowach wewnątrz "parti" nikt Ci nie powiedział ? może Ci nie lubia ? To nie jako pokazuje nie nie ma sensu z Tobą gadać, jak i fakt że nie wiele to da.

Bąbel zadziwiający jest fakt że Ty czytałeś to z 7 razy i nie znalazłeś złamanie regulaminu. Tym bardzie że przez dłuższy czas rozmowe prowadziłem z Tobą. To dziwne, naprawde. Ale mniejsza z tym. Piwus sobie chyba wkrecił film, to chyba efekt szoku na skutek naszej debaty, dawno nie widział takiej. Musiał znaleśc dziure w całym. Tym bardzie czekam na to aż weryfikacji moderatorskiej zostana poddane także informaje piłkarskie tam zawarte, prosta sprawa. źle kara - dobrze nagroda - bo w innym razie trzeba bedzie troche zmienić styl pisania na temat piłki. Chyba taki który nigdy nie doprowadzi do takich dyskusji w kwesti piłkasrkich. Ale ale to przeciesz juz od dawna sie tu nie liczy.

Od dziś codziennie bede oficjalnie pytał GTW o kontakt z administratorem, bo rozumiem że Wy umywacie rece. W sumie nie dziwie sie Wam, szkoda tylko że nikt nie miał czelności przyznać tego 3 czy 6 miesiecy temu. Może też zapomniał. Bo nie wszystko może zwalić na nie obecnośc Dzidziusia, tym bardzie teraz gdy są telefony i itd. Chyba że to tez jest problem ?

Wróć do „Wracając Do Meritum”