Jedyne do czego doprowadziliśmy, to do tego, że takie posty (że sięgnę do klasyki - chociaż Jarzynie będzie przykro, że go rozpracowałeśZaza pisze:Bo naprawde doprowadzicie do tego że nie bede sensu gadać. Bo nie bedzie o czym.
Więc nie szukaj sobie na siłę wrogów i celów do zreformowania. Przemyśl, czy czasem to po Twojej stronie boiska nie leży problem.Zaza pisze:re*l a co to kur** jest !!?? Smile ale najlepsze jest to ze oni maja w Polsce w h*j kibiców tylko ze połowa albo i 70% to 15-latkowie którzy zbierają Postery i karty z Bechkamem Very Happy .Reklama robi dziecią wode z mózgu i tak jest. Przeciesz ten klub jest totalnie zniszczony przez gwiazdeczki bo taki Raul czy grubas zabieraja miejsce innym bo może umowe taka maja że grają od pierwszych minut tego nikt nie rozważał Very Happy Ciekawe ilu kibiców realu było zobaczyc swoje gwiazdki w Karkowie pewnie z 8% bo reszta miała na 9 do szkoły Very Happy
Jak by La Liga była najmocniejsza ligą świata to by i real i Barca i Valencja co sezon odgrywały kluczowe role w Europie a TAK NIE JEST Very Happy
Barca i Valencia to DRUŻYNY a real to zlepek "gwiazdek " które świecą tylko z Beniaminkami Very Happy A zauwarzcie ilu z tych dzieci co jest za real przeszło na Barce Very Happy Bo wygrywa teraz Przeciesz to jest chore !!!!
REAL = 30000. 000 KIBICÓW - Z CZEGO 70% DZIECI DO 16 ROKU ŻYCIA
****FORZA MILAN --- NA ZAWSZE**** [/b]
Co do moich słów sprzed kilku tygodni, to cały czas się na jakieś powołujesz, ale... nawet ja nie wiem o czym Ty mówisz... jesli chcesz używać takich argumentów, to nie pisz ich na publicznym forum, bo to jest głośne mówienie do siebie....
Ale Tobie Zaza nikt nie jedzie, to Ty piszesz o jakiś żuczkach i że z jakimś modem nie gadasz, zeby się zamknął...Zaza pisze:Bo ja bedziemy sobie na wzajem jechac to na pewno nic sie nie zmieni. Tym bardzie że problemy nadal są przez wielu nie dostrzegane.