Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 03 sty 2007, 13:41

Koeman ale zdawał sobie z tego sprawe że źle robi, bo za Gallasem tesknił. Sam mówił że robił wszystko by pozostał. I wiedział że traci - zaraz po Terrym - najwazniejsze ogniwo w obronie w dwóch mistrzoskich sezonach. Jednak checi pozyskania Cole była wieksza. Huth to inna bajka bo on pewnosci Jose nie zadał żednej.

Zwróć tez uwage na to że SWP dostał pozwolanie na transfer, np. chciał go znów City, pytał inne klubu, ale jemu nic nie przeszkadzało dla tego mi odszedł Damian Duff. Gdyby SWPower odszedł nie puścił by Jose Irlandczyka na St James Park. A Sheva w tym sezonie jest cieniem samego siebie. Zadziwiające jak życie go nauczyło ... Ja mu dam źle nie zycze, ale teraz dopiero sobie uświadomił jaki bład popełnił. Chelsea już nie odzyska nawet połowy tych pieniedzy, a co ciekawe coraz czesciej sa głosy ze Jose jest przewicny temu by Sheva grał czy ogółem był na NIE w czasie transferu. Ostatnio sie wybronił mówiąc o "nietykalnych" jednak ewidentnie nie miał zamiaru zmieniać systemu gry i stylu, a musiał po transferach. Chyba 3 kolejne remisy Chelsea, i słaba forma teraz mogą miec kolosalne znacznie na koniec sezonu. Jeszcze wiele sie może wydarzyć ale zawodza ci którzy mieli być gwarancją.

Wróć do „Anglia”