Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Havok
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: Havok » 03 sty 2007, 15:20

(L)oczkerson nie możesz liczyć, że dostaliśmy do ręki 70 milonów za sprzedaż uciekinierów, gdyż suma ta bedzie w wieszości spłacana w ratach. Oczywistym jest, że znajdą się pieniądze na transfery w letnim oknem transferowym, jednak wieszkość będzie pochodzić z podarunków od rodzin Agniellich i Kadafich a niżeli z włąsnych wypracowanych zysków. w zwiazku z powyższym ani nie będzie to 70 ani nawet 50 milionów ojro, tylko ok 25-30. Jestem ciekaw jak zarząd będzie gospodarować tymi pieniędzmi. Czytajać prasowe spekulacje dotyczące potencjalnych transferów, wartość wiekszości zawodników, któymi sie interesuje sie Juve, sięga kilku milionów ojro, wiec w gruncie rzeczy to nie jest tak wiele, a tym samym jest mozliwosć sprowadzenia 3-4 piłkarz miesząc się w 25-30 milionach ojro. Już się niemogę doczekać zimowego okienka, ciekawość mnie zżera. Niby Secco zastrzega, że nie będzie znaczących transferów w zimie, ale i tak kogoś sprowadzą i interesuje mnie kto to będzie:) Będe przynajmniej wiedział jakim tokiem myślenia podążeja włodarze Juve. Pozdrawiam

Wróć do „Włochy”