Anglia - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: limansky » 03 sty 2007, 16:22

Heh stary Wink moze i ma wyrobiona marke ale co z tego jak zarzad chce w napadzie Frei'a i Valdez'a i koniec, van Marwijk mial odejsc po sezonie ale odszedl w przerwie zimowej nie tylko ze wzgledu na osiagniecia ponizej oczekiwan ale chyba juz sam mial dosc wtracania sie zarzadu do jego dzialki Wink a nowy trener zapewne da sie manipulowac i Ebi nie bedzie gral zwlaszcza ze ponoc Roeber (nowy trener BVB) nie lubi Polakow, tak przynajmneij twierdzi Piotr Reiss ktory pracowal z nim podczas swego pobytu w Herthcie Berlin wiec ja bym byl za tym zeby Ebi odszedl i to juz zima dla jego wlasnego dobra Wink
No wiesz jako, że kibicujesz niemieckiej drużynie to pewnie masz większe pojęcie niż ja o Bundeslidze i sytuacji tam panującej. Nie ulega jednak wątpliwości, że styl gry w lidze niemieckiej diametralnie różni się od tego reprezentowanego przez kluby z Premiership. Myślę, że opinia że Roeber nie lubi polaków pozostaje tylko opinią a wręcz plotką, bo nie sądzę, żeby nie stawiał na kogoś tylko z powodu jego narodowości. Gorzej jeśli chodzi o sprawy czysto pomiędzy zarządem a trenerem... Tutaj może być ciężej bo pod wpływem władz trener ten niestety może ulec presji i stawiać na wymienioną przez Ciebie dwójkę. Nie mniej jednak uważam że Ebi bardziej pasuje do Bundesligi niż do Premiership, gdzie musiałby się wzbić ponad swoje umiejętności by powalczyć chociaż o numer 3 czy 4 w kolejce napastników.

Wróć do „Anglia”