AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1309

Post autor: gilardino11 » 03 sty 2007, 19:11

A młody Grimi pojechał z AC Milan Malte ? Bo jeśli tak to może zagra przeciwko Juve ? Mecz 6 stycznia wiec może dostanie chwile by sie pokazać.
ZAza z tego co wiem to podobno pojechał na malte z całą ekipą i bedzie mógł zagrać w meczu 6 stycznia z Juve.Troche mnie dziwi jedno tak naprawde dopiero dzisiaj otrzymaliśmy potwierdzenie transferu Grimiego po tym jak trener Rossonerich powiedział:
Oddo? Do końca miesiąca mamy czas na działanie. Jeden piłkarz już jednak do nas przyszedł, chociaż nikt go nie zna. Grimi to młody chłopak i uważam, że to dobrze, iż nie jest znany.”
Co by oznaczało że jednak niemiał problemów z paszportem i prawdopodobnie znjaduje się teraz na malcie :wink: .Widać również że plotki o których mówiono jakoby Lotito niechciał aby Oddo zagrał przeciw Lazio mogą się sprawdzić bo myśle że jeżeli Carlo mówi że spokojnie do końca miesiąca mamy czas a mecz z Lazio jest bodajże 21 stycznia to może być coś na rzeczy...

Widze że rozgorzała troche wcześniej dyskusja na temat tego czy przydatni są zawodnicy pokroju Cafu(w takim wieku) czy np.Simicia :roll: .
Ja uważam że jeżeli oni są na ławce a nie są wiądącymi postaciami tak jak Dario na początku sezonu(oczywiście przez kontuzje)to ok mogą być.Ale wiadomo że gdy taki Cafu ma grać co 3 dni to jest dla tak zaawansowano wiekowo duży problem.Uważam że naszym największym problemem jest jednak coś innego...W naszym ukochanym klubie w tym samym rzędzie stawia się zawodników takich jak np.Nesta,Favalli,Simic.Nasz zarząd oraz troche też trener uważał w lato że mamy przecież 10 obrońców i już niema co kupywać zmienników...zresztą wiecie co oni za głupoty w wywiadach mówią...tylko że nie widzą że ok na środku obrony rozumiem jest Nesta,Kaladze,Paolo i może grać na naprawde dobrym poziomie Bonera...ale na bokach mamy duży problem i taki Oddo czy w lato jak modliłem się aby zarząd kupił tak wszechstronnego zawodnika jak Gallas to zarząd uważał że mamy wystarczającą kadre

Wróć do „Włochy”