Chelsea FC (zbiorczy)

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Moofasa » 03 sty 2007, 19:43

ZazaMourinho chyba miał swój 'widok' obrony Chelsea :wink: Sprzedał Gallasa bo tak bardzo chciał A.Cole'a. Mimo wszystko chyba za bardzo przeliczył sie na Bouhaluruz'ie (nie wiam jak to się pisze, poprawcie mnie). W sumie Holender gra na prawej obronie, ale przecież był Paulo Fereira, który ostanio jest zmiennikeim. Huth odszedł bo portugalczyk nie widział go w swoim składzie, ale pamiętak jak dziś że meczu Barca - Chlesea w końcowych minutach wstawił Niemca (tylko po co :warrior: )
Pamiętasz jak z dwa sezony temu The Blues szukali natręnie napastnika :?: Składali wtedy ofertę za każdego lepszego napastnika. A to za Trezegueta, Eto'o czy innych super snajperów. Teraz mają Szewę który raczej pomógł Drogbie niż sam coś wnióśł do zespołu. Bo IMHO reprezentand WKS gra tak dobrze w tym sezonie bo pojawiło się zagrożenie - Sheva. Teraz Afrykański napastnik rozgrywa z pewnością sezon życia :shock: A Ballack? Nie wiem czemu go kupili, chyba tylko dlatego że była okazja :roll:
Więc jak już mówiłem The Blues mieli już okres 'polowania' na napastnika, i z pewnością eraz Mou i Romek zaczną 'polowanie' na dobrych defensorów :lol:

Wróć do „Anglia”