Siatkówka

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 03 sty 2007, 23:01

Babel pisze:Jeszcze wrócmy do Kandyjczyka, dzisiaj pokazał się z dobrej strony. Ale dynamika i serce do gry to bedzie za mało na czołowa czwórke w PLS, a Stelmach już nie pociągnie ataku.
O czym Ty mówisz? Kto niby jest 4? Przecież SKRA ze sobą grać nie będzie. Nie sądzę, by nie wystarczyło na Częstochowę. Myślę, że się pomylileś - odruchowo napisałeś 4. Bo nie sądzę, żebyś do 4 wliczał Resovię tak realnie.
To co napisałeś można jeszcze odczytać, że nie wierzysz w awans SKRY do pierwszej 4. Jednak to jest jeszcze mniej realne.

Co do meczu to tak jak mawiał Ambroziak - nie sztuka wygrać jak się gra dobrze, sztuką jest wygrać jak się gra źle. Na szczęście oglądałem dopiero od połowy II seta. Wygrali i to się liczy, gra momentami tylko na odpowiednim poziomie - takim do jakiego SKRA jest predysponowana, czyli najwyższym.
Cieszy awans, ale dzisiaj ucieszyło mnie jeszcze jedno. Może i to ważniejsza wiadomość.

Świderek nie zgłosił się do konkursu na trenera reprezentacji kobiet i zdecydował się na dalszą współpracę z Lozano.

Wróć do „Inne sporty”