No tak. Moj bład. Chodziło mi o czółowke, a z rozpędu dodałem jeszcze "czwórke".bellus pisze:O czym Ty mówisz? Kto niby jest 4? Przecież SKRA ze sobą grać nie będzie. Nie sądzę, by nie wystarczyło na Częstochowę. Myślę, że się pomylileś - odruchowo napisałeś 4. Bo nie sądzę, żebyś do 4 wliczał Resovię tak realnie.
To co napisałeś można jeszcze odczytać, że nie wierzysz w awans SKRY do pierwszej 4. Jednak to jest jeszcze mniej realne
Jednak juz tak troche na spokojnie stwierdzam, że Skra z Gruszką i Wlazłym już raz zobyła mistrza. A trzecim skrzydłowym był Milczarek, który własciwie jest kopią Lewisa, o jeszcze gorszych warunkach fizycznych. Po prostu gdy atak bedzie rozkładał się na bedacym w formie Wlazłym i Gruszce to Skra smiało moga by grac na 2 libero. Na Europe przydał by się Winiarski. Oj i to bardzo. A to co piszesz o zwycięstwie, to prawda. Bo to świadczy już o pewnym poziomie. Z Austyjakami juz nie przegrywamy, nawet grając przez 3 sety słabo.
Bardzo mnie to cieszy.bellus pisze:Świderek nie zgłosił się do konkursu na trenera reprezentacji kobiet i zdecydował się na dalszą współpracę z Lozano.