Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 04 sty 2007, 9:11

Zaza pisze:Rosina ? a widziałes Almiron ? też łysy i jest niby oferta.

W zasadzie to nie wiem czym media tak się podniecają. Almiron nigdy nie wyszedł ponad przeciętność, może zdarzały mu się pojedyncze dobre mecze, ale to za mało. Trener Empoli też chyba trochę za dużo rząda - 9 mln, toż to można mieć spokojnie Rossine za taką kasę.

Dark_Side pisze:Wiele razy widziałem go w akcji i na prawdę chłop potafi grać w piłkę. Niezwykle szybki,zwinny i potrafi wyprowadzać błyskawiczne akcje co świetnie pokazał chociażby w meczu z Milanem na San Siro, siał postrach w szeregach Rossonerrich i zrobił na mnie ogromne wrażenie.

No właśnie, a do tego ile razy strzelał bardzo ważne bramki dające Torino punkty, zaliczył też kilka asyst. Niewątpliwie jedno z objawień tego sezonu i przy poszukiwaniu środkowego pomocnika mam nadzieje, że trafi na niego. Młody, zdolny no i Włoch. Lepszego kandydata w tej chwili nie znajdziemy.

Zabaleta nowy Zanetti ? a czy on przypadkiem nie gra w środku pola ? :>
Zico_FCI pisze:Figo zostaje jakby się kto pytał. Klub Inter zaprzeczył jakoby prowadził jakiekolwiek rozmowy na temat jego transferu. W Dubaju to on był pewnie na wakacjach a wczoraj już normalnie trenował z resztą zespołu w Bahrajnie.
A przypomne, że odchodzić miał 4 stycznia ... czyli dziś ;)

Ps. Recoba nie zagra przez dwadzieścia dni. On jest chyba chory na zdrowie :roll:

Wróć do „Włochy”