Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: olson » 04 sty 2007, 10:04

Nie ma co przytaczac sprawy Aguero, bo to naprawde nie ma sensu. Independiente zadalo za niego mase pieniedzy, ktorych on z pewnoscia nie byl wart. Nie mial zadnego miedzynarodowego doswiadczenia, jedynie 2 czy 3 sezony gry w lidze argentynskiej. Tam czarowal, ale ile znamy takich przypadkow niestety bez 'happy endu' w Europie :roll:. Bayern musza wzmacniac zawodnicy, ktorzy od zaraz moga wzmocnic sklad, a nie byc potencjalna inwestycja na przyszlosc. Bo nasza przyszlosc jest w naszych zespolach rezerwowych.

Van Nistelrooy byl bliski przejscia do Monachium. Juz po podpisaniu umowy z Realem, Holender mowil, ze Krolewscy byli konkretniejsi w rozmowach. Ale przeciez wczesniej Ruud wypowiadal sie, ze chetnie wzmocnilby Bayern. Widocznie Hoeness & Co. sie rozmyslili, a ja wcale tego nie zaluje.

Co do Mascherano i Teveza- dla mnie to byly 'bujdy na resorach :lol:'. Nie wierze, zeby zarowno Bayern byl zainteresowany ich transferami, a takze, zeby Argentynczycy chcieli w Monachium grac.

Jeszcze krotko o potencjalnych wzmocnieniach. Na Huntelaara podobnie jak na Ribery'ego poluje pol Europy. Dlatego wydaje mi sie malo prawdopodobne, aby ktorys zawodnik z tej dwojki znalazl sie w kadrze Bayernu. Trzeba poszukac jakis bardziej realnych alternatyw. A wynalazkom z Ameryki Pld. typu Morais, co pojawilo sie w mediach niedawno mowie zdecydowane 'nie'.

Wróć do „Niemcy”