Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 13:37

Ty chyba nawet nie wiesz co piszesz i co czytasz. Problem z czytanie ze zrozumieniem... Ty chyba naprawde nie wiesz dlaczego Aguero nie mial byc od poczatku podstawowym zawodnikiem i grac tyle ile grał. Widocznie wpisałes w google Aguero zobaczyles 23 mln i oszalałes. No wiec wiedz, ze Aguero to zawodnik, mlody i to abrdzo mlody. dlaczego nie mial grac to jzu samo mowi za siebie mlody, nieograny w La Liga, nie znajacy wizji gry jaka panuje na boiskach PD. Mial byc powoli wprowadzany do zespolu, jak to ma miejsce w wiekszoci takich przypadków. Tak było na poczatku, jednak kontuzje prawie cąłej podstawowej ofensywy zmusily Aguirre do wystawiania go w podstawowym, skladzie gdzie Kun radzi sobie coraz lepiej. Jesli ty nie wiesz po co kupuje sie jakiegokolwiek nastolatka do zespolu, to sorry....

Jarzinho pisze:No chyba wypisałem podstawowych graczy zespołu nie? No to o kogo mi chodziło? Wypisałem najlepsze ogniwa zespołu Nie jestem ich fanem, więc wypisałem te bardziej znane nazwiska
To tak jak powiedziec, ze w zeszłym seoznie Barcelona wygrała PD, bo w pomocy miala Xaviego...[*] Rozumiem, ze mozna sie pomysli, ale ty podałes zawodnikow, ktorzy nei graja bo maja kontuzje, albo tych (Costinha) conajwyzej graja ogony... Jak mozna w ich kontekscie napisac, ze dlatego Atletico gra dobrze ze oni graja, pozniej piszesz cos kompletnie innego, bo dwie osoby zwrocily ci uwage...

epiej się nie rozpisuj bo nie chcę czytać takiego steku bzdur Zresztą nie raz to pokazałeś

Dawaj przyklady....dalej, dalej.... na te bzdury, bo jak narazie to dlaes juz popis w temacie NBA, Chelsea i teraz Atletico.

Wróć do „Hiszpania”