dokładnie, ja tam chciałem aby Aguero grał u nas, ale gdy usłyszałem kwotę za jaką Argentyńczycy by go puścili to pomyślałem, że to jakich żart- bo dać 23 mln euro za 17-nasto latka nie ogranego w Europie to chyba tylko nieliczni moga dać (tzn my moglibyśmy tyle dać, ale gdzie tu sens takiego wydatku)olson pisze:Nie ma co przytaczac sprawy Aguero, bo to naprawde nie ma sensu. Independiente zadalo za niego mase pieniedzy, ktorych on z pewnoscia nie byl wart.
wiesz, najpier podobno ma być wyporzyczony do Salzburga, jeśli tam by się pokazał z dobrej strony- to czemu nie?olson pisze:A wynalazkom z Ameryki Pld. typu Morais, co pojawilo sie w mediach niedawno mowie zdecydowane 'nie'.
z tego co wiem to C. Ronaldo też po jednym udanym sezonie przeszedł do ManU i na początku nie czarował i też niezbyt dobre to było wzmocnienie, dopiero później się rozkręcił i zaczął grać dobrzeCris7 pisze:Nie do końca to rozumiem. Dobra runda jesienna w wykonaniu piłkarza i od razu Bayern po niego sięga. Obawiam się, że Bawarczycy mocno się przeliczą z umiejętnościami Schlaudraffa. Szczerze wątpię, aby było to jakiekolwiek wzmocnienie dla Bayernu.
A Jan nie będzie u nas od samego początku miał pewnego miejsca w składzie, będzie musiał je sobie wywalczyć
jego głównymi atutami są przedewszytkim- gra głową i dobry drybling
można powiedzieć, że to napastnik, mimo iż raczej w Aachen gra raczej za napastnikiem/ napastnikami, mam nadzieję, że będzie on wykorzystywał dośrodkowania, bo po odejściu Michaela cienko nam to idzie
pomarzyć zawsze możnaolson pisze:Jeszcze krotko o potencjalnych wzmocnieniach. Na Huntelaara podobnie jak na Ribery'ego poluje pol Europy. Dlatego wydaje mi sie malo prawdopodobne, aby ktorys zawodnik z tej dwojki znalazl sie w kadrze Bayernu. Trzeba poszukac jakis bardziej realnych alternatyw.