FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 04 sty 2007, 17:22

Oj skarbniku Barcelon, a skad ty to wszystko wiesz. Podałes pomocnika i obrocne dla porownania z napastnikiem. Zreszta z Deco to sie spotykali conajwyzej na treningach. Napisz mi Saviola zawodzil, nie strzeła bramek, nie asystował, czy teraz kiedy dostawał sznase, bo takie mial gral slabo i nic nie wnosil do gry.
skad to wszystko wiem? moze dlatego ze interesuje sie moim klubem dosc dlugo i wiem ile kto zarabia? moze dlatego ze zarobki sa jawne w klubie zwanym fc barcelona?

ps - ryjek zachowal sie ladnie w stosunku do savioli dajac mu zagrac np w pcuharze gampera. inny trener olalby kolesia i nie wpuscil nawet na minute. myslicie ze capello by sie cackal? albo mourinho?

p2 - mecze barcelony z chelsea to zaden klasyk. wielki klub kontra stuczny twor za petroruble. jedynie osoba mou wzbudza w katalonii emocje. jezeli odejdzie po sezonie ludzie zapomna o cska chelsa. ja wiem ze wielu mlodym kibicom mecze pomiedzemy tymi druzynami to niemalze historia. ale myslenie to jest zle - klasykiem moze byc potyczka z realem, z bayernem, z mu, z liverpoolem, z milanem czy juve. dlatego ze to sa wielkie kluby z historia. a nie chwilowy wybryk natury

Wróć do „Hiszpania”