Atletico Madryt (zbiorczy)

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Moofasa » 04 sty 2007, 17:37

Jarzinho pisze:Widocznie wpisałes w google Aguero zobaczyles 23 mln i oszalałes
Wbrew twoim domysłom o Aguerro słyszałem wcześniej, i to nie z Google tylko z kanałów sportowych, czy też z internetu :lol:
Jarzinho pisze:No wiec wiedz, ze Aguero to zawodnik, mlody i to abrdzo mlody
dzieki za cynk :roll:
Aczkolwiek, IMHO wydawanie na nastolatka 23 mln to niezbyt przemyślany ruch. Chłopak w tym wieku może mieć rózne perypetie życiowe, które mogą mu przeszkodzić w kontynuowaniu kariery, zaczynając od kontuzji a na problemach ze sztabem kończąc. To jest jedna wielka loteria. Według mnie zarząd Atletico jak i kibice tego transferu nigdy nie będą mogli nazwać 'strzałem w 10' bo za 23 bańki mogliby kupić conajmniej 2 w pełni ukształotwanych i ogranych graczy :roll: Już nie jeden nazywany był 'nowym Pele' czy 'nowym Maradoną', który grał dobrze w swojej rodzimej lidze a w Europie nie dał sobie rady. Chłopak ma całą przyszłość przed sobą, ale zostanie do końca kariery w tym klubie i będzie nazywanym złotym dzickeim (tak jak obecnie Torres) bądź przejdzie do innego klubu, ale na pewno nie za więcej niż 23 bańki, więc to nie będzie do końa udany i na "+"interes dla zarządu.
Dawaj przyklady....dalej, dalej....

Nie chciałem się zniżać do twojego poziomu, ale wiedz, że nie odwiedzam forum od kiedy jestem tu zalogowany, a od dawien danwa. Nie chce mi isę teraz szukać, ale pamiętam że nie raz IMHO największy fan Barcy jakim jest Niggaz (Mentor) prosił cię abyś już nie pisał swoich głupot, i kierował do ciebie jakże trafną 'ikone' a mianowicie- ['] (świeczkę) :roll:
w temacie NBA, Chelsea
Prześłij mi na PW co Ci nie pasuje w temacie o NBA, bo jak według Ciebie sklad sixers nie jest młody, to nie masz pojęcia o koszykówce :roll: A jeśli wg Ciebie Chelsea ma super obronę to teź lepeij się nie udzielaj...

Wróć do „Hiszpania”