Widzew Łódź (zbiorczy)

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 04 sty 2007, 20:16

Dark_Side pisze:Klasowym zespołem w obecnej chwili na Ligę Polską to możesz nazwać Legie, Wisłe czy Kolporter ale póki co Widzew narazie jest przeciętniakiem.

Chodzilo mi o to, ze Widzew jest wielkim, jak na polskie warunki zespolem z duzymi tradycjami, historia i kibicami i wciaz dla wielu, to jest swego rodzaju nobilitacja grac, moze nie na tej samej juz murawie, ale na tym samym boisku co kiedys Boniek, Smolarek, Mlynarczyk.... Widzew ma marke i to przyciaga pilkarzy nawet gdyby Widzew mial grac w 2 lidze. A akurat Aleksander nie jest jeszcze tej klasy pilkarzem, by mogl przebierac w ofertach i zastanawiac sie, czy grac w takim klubie jak Widzew bo poki co Legia i Wisla jakos nie bija sie o niego.
Dark_Side pisze:A jak to było z Aleksandrem najelpiej wiedzą działacze i sam zawodnik, my możemy się tylko domyślać. Tak samo ty nie możesz być pewien jak było...Ja natomiast jestem realistą i dobrze znam Ligę Polską i wiem co tu się wyprawia. Nie raz zdarzały się takie sytuacje o której wyżej napisałem Wink
Powiedz mi skad te takie teorie spiskowe ? Myslisz, ze gdy Niedzielan przechodzil do Groclinu za 20 pilek to jeszcze na lewo mu dali 3 pompki, zeby sie skusil ? Eeh... glupie gadanie...

Wróć do „Polska”